Maastricht – 11 t/m 14 januari 2018

Van 11 tot en met 14 januari 2018 viert InterClassics Maastricht, de oldtimerbeurs die inmiddels is uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande oldtimerbeurzen van Europa, haar 25ste verjaardag. Dit jubileum zal in het teken staan van de highlights van de afgelopen 25 jaar.

interclassics-2

Aan de hand van de 18 thema’s, die door de jaren heen gevoerd zijn, zal een unieke collectie van 18 topstukken gepresenteerd worden. Waaronder de Jaguar D-Type (1956) ‘XKD 606 the 1957 Le Mans winner’ en de Aston Martin DB uit 1964, dé originele DB5 die geheim agent James Bond in de film ‘Goldfinger’ voor het uitvoeren van zijn missie overhandigd krijgt door Ingenieur ‘Q’. Maar ook een originele Porsche 550 Spyder 1500 RS, uit de State of Art Classic Porsche Collection met een zeer rijke racehistorie, zal te zien zijn. Uiteraard wordt er ook een breed podium geboden aan alles gerelateerd aan classic cars, van onderdelen tot automobilia.

interclassics-1

Clubs
Autoclubs verdienen een eigen platform om zich te presenteren. De historische automobiel clubs zijn dan ook aanwezig tijdens InterClassics Maastricht waarbij elk deelnemend merk met zijn eigen schare aanhangers zijn eigen sfeer kan creëren. De mooiste presentatie en auto wordt beloond met aantrekkelijke prijzen.

Octane Interclassics Awards
Op vrijdag 12 januari om 11:00 uur worden op de stand van Octane (standnummer Z.1648) diverse awards uitgereikt in onderstaande categorieën. De Octane InterClassics Maastricht Awards is een samenwerking tussen InterClassics en Octane.

Categorieën 2018, o.a.:

InterClassics Maastricht vindt plaats van donderdag 11 t/m zondag 14 januari 2018 in MECC Maastricht. De klassieke autohandelbeurs trekt traditiegetrouw veel kopers en liefhebbers. InterClassics Maastricht is met 35.000 m2 beursoppervlakte, meer dan 800 klassiekers en 275 exposanten het grootste klassiekerevenement van de Benelux. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.