Forgotten Classics: Epic designs from the past

Maastricht – 16 t/m 19 januari 2020

Tijdens de 27ste editie van InterClassics Maastricht, van 16 t/m 19 januari 2020 in MECC Maastricht, kunnen mooie herinneringen opgehaald worden aan de meest memorabele automerken die niet meer bestaan maar die prachtige ontwerpen hebben geproduceerd in het verleden.

‘Forgotten Classics’ is het thema van de oldtimerbeurs die inmiddels behoort tot de grootste oldtimerevents van de Benelux. Epische modellen van deze ‘Forgotten Classics’ zoals de Talbot Lago, Hispano Suiza, Pegaso, Spyker, Minerva, Bristol, Horch, etc. zijn tijdens InterClassics Maastricht 2020 te bewonderen. Deze automobielen zijn beschikbaar gesteld door diverse internationale musea en privé verzamelaars.

interclassics 2

Sim Formula 2020

Dit jaar bij InterClassics Maastricht, de eerste editie van Sim Formula Europe. Het evenement heeft alles om u een enerverende ervaring te bieden en een beeld te schetsen over de wereld van esports en simracing. Het programmma bevat spannende races met Europa’s beste simracers die live op het podium tegen elkaar zullen racen. Om de spanning verder op te voeren worden de races voorzien van professionele sport commentatoren die de racers interviewen en de races van commentaar voorzien.  

interclassics 1

Wat kunt u verwachten van Sim Formula 2020?

Meer informatie obver deelnemen of bezoeken, incl. tickets: https://www.interclassicsmaastricht.com

Jouw rally ook op https://rallyevenementen.com? Mail de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.