De grootste Porsche-verzamelbeurs ter wereld!

IPCD logo317 september aanstaande vindt de International Porsche Collectors Day voor de tweede maal in de historie plaats in Nederland. De Grote Kerk in Naarden Vesting biedt een stijlvol decor voor de unieke beurs met Porsche-memorabilia als schaalmodellen, brochures, posters en bijzondere boekwerken. De ‘Collectors Day’ valt samen met de 3e Petit Grand Prix van Naarden Vesting (in de volksmond ook wel bekend als de Piccolo Mille Miglia). Porsche is hoofdsponsor van dit evenement.

De International Porsche Collectors Day is een niet te missen evenement voor Porsche-liefhebbers. Hier is alles wat met Porsche te maken heeft te zien en (veelal) ook te koop. Er staan bijvoorbeeld duizenden schaalmodellen, exclusieve en historische brochures, posters en kunstwerken en zelfs antiquarische boeken. In 2007 werd de prestigieuze verzamelaarsdag voor het in Nederland georganiseerd. Pon Porsche Import voegde hier nog een tal van Porsche activiteiten aan toe, waardoor het een dag voor alle Porsche fans werd. Het gratis toegankelijke evenement trok duizenden bezoekers en de parkeerterreinen vormden daarbij een Porsche-museum op zich.

porsche

Petit Grand Prix de Naarden Vesting
De International Collectors Day vindt plaats op zaterdag 17 september aanstaande in de Grote Kerk van Naarden Vesting. Tegelijkertijd wordt dan de Petit Grand Prix van Naarden Vesting georganiseerd. Porsche is hoofdsponsor van dit bijzondere evenement waarbij ongeveer 100 historische racewagens (waaronder uiteraard een groot aantal Porsche’s) en diverse bekende coureurs aan de start komen. De Petit Grand Prix van Naarden Vesting geldt inmiddels als één van de belangrijkste historische auto-evenementen van Nederland, waarbij de prachtige historische racewagens voor alle toeschouwers van dichtbij te bewonderen zijn. Ook het fameuze Concours d’ Élégance, dat georganiseerd wordt onder auspiciën van de KNAC, is een publiekstrekker op zich.

De International Porsche Collectors Day is op 17 september aanstaande gratis toegankelijk tussen 10.00 en 17.00 uur. De demonstraties van de 3e Petit Grand Prix van Naarden Vestiging starten om 14.00 uur. Ook hier is de toegang gratis.

Bron en foto: www.porscheclassic.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.