Driebergen – zaterdag 24 september 2011

Het begon ooit als een eenmalig initiatief en groeide uit tot een fantastisch jaarlijks evenement: de Droomrit voor het Leven. Op zaterdag 24 september vindt de 12e editie plaats. Vijftig superauto’s komen naar IVA Driebergen, om daar vanaf 10.00 uur op spectaculaire wijze aan de Droomrit voor het Leven te beginnen. De Nederlandse Hartstichting nodigde vijftig kinderen in de leeftijd van 12 tot 21 jaar uit om de rit mee te beleven.

867cec86a1747a171ba6245d63dc4110 normalAl sinds de eerste editie in 1999 is de Droomrit voor het Leven een enorm succes. Aan deelnemende droomauto’s is dankzij hun enthousiaste eigenaars nooit een gebrek. Bovendien komen vanuit het hele land enthousiaste toeschouwers naar IVA Driebergen en de lunchlocatie om het spektakel van dichtbij mee te maken. Dit jaar vindt de lunch plaats bij Van der Valk Hotel Nuland.

Droomrit Ambassadeurs
De organisatie kan rekenen op de steun van twee echte petrolheads die zich met hart en ziel inzetten als Droomrit Ambassadeurs: Carlo Brantsen van CARROS Magazine en Bas van Werven van TROS EenVandaag. Samen presenteerden zij jarenlang de razend populaire Nationale Autoshow op BNR. Daags voor de Droomrit starten zij op Radio1 met hun nieuwe programma: TROS Autoshow.

IVA studenten
Het gehele evenement wordt georganiseerd door IVA studenten en oud IVA studenten. Samen zijn zij naast hun studie of werk het hele jaar bezig met de voorbereidingen voor deze unieke dag.

Meer informatie: www.iva-driebergen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.