Den Haag – 19 april 2015

Join the club! …jij een geweldige dag, zij een geweldig ziekenhuis.

jkz-1Het Juliana Kinder Ziekenhuis verhuist naar de Leyweg in Den Haag. Voor de meeste kinderen is een ziekenhuisopname een ingrijpende ervaring. Stichting Vrienden van het JKZ ondersteunt het kinderziekenhuis, zodat het verblijf van zieke kinderen zoveel mogelijk veraangenaamd wordt.

Stichting Vrienden van het JKZ organiseert op zondag 19 april 2015 de eerste editie van de JKZ Classic & Sportscar Rally. Een goedgevuld programma van 10 tot 18 uur staat garant voor een onvergetelijke dag. De inschrijfgelden voor deze rally à € 495,- per team komen geheel ten goede aan de inrichting van het nieuwe JKZ. De rallykosten worden gedekt door sponsoren.

jkz-2

Kortom, deelnemen, sponsoren of wellicht beiden? Open in ieder geval je agenda, strijk het papier glad en schrijf met krulletters:

‘Vandaag rijd ik een bijzondere rally!’

Aanmelden: schrijf je hier in!

Let op: aantrekkelijke sponsorpakketten!
Wilt u uw bedrijfsnaam aan de JKZ-rally verbinden, informeer naar de mogelijkheden: info@jkzrally.nl t.a.v. Eric van der Maarel.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.