Jupla-2015 Business rallyNijmegen – Zaterdag 5 september

Dit jaar wordt de jubileum editie van JuPla Business Rally Nijmegen verreden op zaterdag 5 september 2015.
De basis voor deze rally werd gelegd in 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een geweldig evenement dat veel bekendheid heeft gekregen in de regio Nijmegen.

De JuPla Business Rally Nijmegen is een unieke autosportcombi van fun en competitie in een fantastische ambiance. JuPla Business Rally Nijmegen is een tourrally met youngtimers, sportcars en convertibles. De verschillende systemen die deze dag gebruikt worden zijn onder andere bolpijl, pijlen kortste route en een puntenvrije route. Ook zal er weer een spectaculaire behendigheidsproef plaatsvinden.

JuPla-2015-2De rally heeft dit jaar weer een prachtig rallygebied met een aaneenschakeling van stille landweggetjes. Een echte rally waarin het spel tussen navigator en rijder centraal staat. Even flink gas geven tijdens een slalom op een oud vliegveld, lunchen in een hangar, verdwalen in een gebied dat je eigenlijk behoort te kennen en nog veel meer!
De eerste deelnemer zal om tien uur van start gaan en zal tussen vier en vijf finishen op de eindlocatie.

De kosten voor deze extra bijzondere editie zijn € 160,- per equipe inclusief koffie/thee, uitgebreide lunch en een culinaire finish. Een perfecte combinatie tussen pleasure en goed doen voor een ander!

Voor meer informatie en inschrijving zie www.jupla.nl/brn.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.