Nijmegen – zaterdag 1 september 2018

The next experience – De basis voor dit niet meer weg te denken JuPla event werd gelegd in 2011. Inmiddels is de JuPla Rally uitgegroeid tot een geweldig evenement dat veel bekendheid heeft gekregen in de regio Nijmegen. Organisatoren Rutger van Lee en Frank Theunisse hebben een unieke autosportcombi van fun en competitie in een fantastische ambiance weten te creëren. Het betreft een eendaagse tourrally met youngtimers, sportcars en convertibles. De verschillende systemen die deze dag gebruikt worden zijn onder andere bolpijl, pijlen kortste route en een puntenvrije route.

De JuPla Rally zal ook dit jaar weer een prachtig rallygebied met een aaneenschakeling van stille landweggetjes aandoen. Een echte rally waarin het spel tussen navigator en rijder centraal staat. Een perfecte combinatie tussen pleasure en goed doen voor een ander! Elk jaar wordt de rally beter en we kijken uit naar de nieuwe ervaringen van de komende editie op 1 september 2018.

jupla 1

 

Sponsoring

Naast individueel inschrijven zijn er ook diverse sponsormogelijkheden, bijvoorbeeld twee teams aanmelden inclusief exposure. Hoe leuk is het om samen met een goede relatie te rijden?! Zie de website voor de sponsormogelijkheden. Daarnaast kunt u de organisatie vragen naar de verschillende mogelijkheden om de gewenste exposure bij dit succesvolle evenement te realiseren.

Tot ziens bij de 8e editie van de JuPla Business Rally Nijmegen op zaterdag 1 september 2018!

Jouw rally ook op www.rallyevenementen.com? Mail de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.