Klantendag organiseren

De klantendag is een krachtig evenement dat de relatie met je klanten versterkt, een gevoel van verbondenheid creëert en mensen in beweging zet! Maar het organiseren van een unieke klantendag kan een tijdrovende en uitdagende klus zijn. Waar moet je beginnen? Hoe vind je de perfecte locatie? Hoe plan je een inspirerend programma? Het kost kostbare tijd en leidt je af van je kerntaken.

De klantendag van Rally Evenementen neemt de organisatie volledig uit handen. Ons ervaren team creëert een unieke klantendag die aansluit bij jouw behoeften en doelen. We regelen alles, van a tot z, zodat jij je kunt concentreren op het bedienen van jouw klanten. Maak van elke klantinteractie een onvergetelijke ervaring met de klantendag van Rally Evenementen.

Geef een nieuwe invulling aan jouw klantendag!

Als ervaren full service evenementenbureau begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om van jouw relatiedag een onvergetelijke ervaring te maken voor zowel jouw bedrijf als jouw klanten. Met onze uitgebreide expertise en op maat gemaakte programma’s zorgen wij ervoor dat jouw klantendag naadloos aansluit op de specifieke wensen en behoeften van jouw organisatie.

Een unieke gelegenheid om waardering te tonen

Onze klantendagen bieden een unieke gelegenheid om jouw klanten te bedanken voor hun loyaliteit en vertrouwen. Het is een dag waarop jouw klanten centraal staan en waarop jouw bedrijf de kans krijgt om hun waardevolle inzet te erkennen. Gedurende deze dag krijgen jouw klanten de mogelijkheid om jouw bedrijf beter te leren kennen, te netwerken met andere klanten en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten binnen jouw organisatie.

Maak een positieve en blijvende indruk

Een klantendag biedt talloze voordelen voor jou als opdrachtgever. Het vergroot klantloyaliteit, trekt nieuwe klanten aan en biedt de mogelijkheid om directe feedback te ontvangen. Tijdens de klantendag kun je jouw nieuwste producten of diensten presenteren en de reacties van jouw klanten peilen. Ons ervaren team staat klaar om jouw event tot een groot succes te maken!

Op zoek naar inspiratie?

Wil je wat meer voorbeelden van een klantendag of ben je op zoek naar inspiratie? Laat je inspireren! Vul het formulier in en je krijgt van ons vrijblijvend de gewenste informatie.

Deze bedrijven gingen je voor

Een geslaagde klantendag organiseren met een ervaren evenementenbureau​

Organiseer een zorgeloze klantendag met Rally Evenementen. Concentreer je op succes en creëer een onvergetelijke ervaring voor je gasten.

Zo gaan we te werk

2 maanden voor de klantendag

Samen organiseren we een weergaloze klantendag die voldoet aan jouw doelstellingen en thema. We bepalen de doelen en het thema, selecteren een geschikte locatie, stellen het programma samen, bepalen het budget en maken een kostenraming. Rally Evenementen stelt een team samen om de klantendag van a tot z te organiseren en verzorgt de uitnodiging die past bij het thema.

1 maand voor de klantendag

Wij nemen alles uit handen: van het versturen van uitnodigingen naar genodigden, het regelen van leveranciers voor catering, entertainment, technische apparatuur en decoratie, tot het plannen van vervoer voor gasten en medewerkers. Met een gedetailleerd draaiboek en tijdige presentaties zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering. 

1 week voor de klantendag

Wij controleren het schema en zorgen dat materialen en apparatuur op tijd geleverd worden. Ook testen we de apparatuur en maken we een overzicht van de activiteiten voor de medewerkers. Daarnaast regelen we de laatste details met de cateraar voor het eten en drinken.

Dag van de klantendag

Wij maken de locatie gereed en zorgen ervoor dat alles klaar is om jullie gasten te ontvangen. Ons ervaren team controleert en regelt last minute zaken. Samen met jullie zorgen we voor een warm welkom voor de gasten. Rally Evenementen voert het programma uit volgens het draaiboek, waarbij we streven naar een soepel verloop. Ook de catering en verzorging van de gasten worden door ons verzorgd.

Binnen 1 week na de klantendag

Samen sturen we een bedankbrief of e-mail naar de gasten, waarin we waardering tonen voor hun aanwezigheid en feedback. Rally Evenementen deelt indien gewenst foto’s en video’s van de klantendag. We sturen een evaluatie naar alle deelnemers. Daarnaast stellen we een evaluatierapport op, dat we met het organisatieteam en jou als opdrachtgever bespreken.

1 maand na de klantendag

Rally Evenementen zorgt voor de finishing touch van de klantendag. We verrassen de deelnemers met een mooie herinnering en bedanken de gasten nogmaals voor hun aanwezigheid. Onze nazorg is gericht op het benadrukken van het doel van de klantendag. Samen analyseren we de ontvangen feedback en identificeren we verbeterpunten voor toekomstige evenementen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dit hebben we van je nodig om een maatwerk offerte op te kunnen stellen.

Ben je klaar om af te tellen? Door het invullen van het offerteformulier ben je een stap dichter bij jou onvergetelijke rally evenement!

Met onze hulp kun je ervoor zorgen dat elk moment wordt onthouden. We begrijpen hoe belangrijk het is om je evenement onvergetelijk te maken. Daarom zijn we hier om dit te helpen realiseren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken op +31 85 301 8 306 of stuur een mailtje naar info@rallyevenementen.com

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.