Heiloo – 2 juni 2012

Rotary Club Heiloo zal op 2 juni van dit jaar een rit organiseren voor interessante voertuigen. Daarbij wordt gedacht aan automobielen en motoren van 30 jaar of ouder en young-timers waarvan de zeldzaamheid en/of de verschijning gewoonweg indruk maken.

kustrally 1

Wij kiezen voor 2 juni omdat de weersvoorspellingen nu al uitstekend lijken. Onze Afdeling Detectie heeft gesignaleerd dat óók u met recht de trotse bezitter bent van zo’n bedoelde auto of motorfiets.

U moet de onderhavige uitnodiging zien om op zaterdag 2 juni a.s. in alle gemoedelijkheid en fellowship vanuit Heiloo de omstreken in onze provincie nader te verkennen. Hoewel wij de rit de naam meegeven van “kustrally” zal het niet gaan om snelheid, noch om zware prestaties afgedekt met allerhande controleposten e.d. Uw voertuig zal natuurlijk eerst ten toon worden gesteld op het plein bij de Witte Kerk te Heiloo (voor Winkelcentrum ’t Loo).  Aldaar zal vanaf 10:30  uur het signaal klinken: “Ladies/Gentlemen, start your engines”.

Wij hopen op mooi weer maar beloven u in ieder geval koffie, lunchpakket, technische en geestelijke bijstand, enthousiasme, verrassing en een feestelijk onthaal met diner aan het eind van de middag/begin van de avond in de Brasserie In ’t Groen op de Golfbaan in Heiloo

Uit het vorenstaande heeft u natuurlijk al opgemaakt dat wij zullen gaan rijden voor het Goede Doel. Dit betekent dat wij u ook moeten lastig vallen met het slijk der aarde.
kustrally 2

Rotary Club Heiloo vraagt voor uw deelname:
a. kosten deelname auto’s:

b. kosten deelname motor:

Enthousiasme is niet te koop. Geluk ook niet. Een sprankje meer welvaart (ons Goede Doel) wél. Wij hopen daarom oprecht dat u (weer) meedoet dit jaar. De organisatie van een en ander heeft veel voeten in de aarde. Om de kosten te minimaliseren en de opbrengst voor het Goede Doel te maximaliseren zouden wij graag de administratieve handelingen per e-mail willen laten verlopen.
Vandaar ons verzoek uw aanmelding te doen door het inschrijfformulier op deze site in te vullen.

Hartelijk dank voor uw reactie en (nu al) uw enthousiasme!!!

De Rotary Heiloo Rally-Commissie

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.