Rotterdam – vrijdag 2 september 2011

Het is geen race en geen rally, maar wel een evenement waarbij de sportieve rillingen over je rug lopen. La Targa Passagio – de Porsche Tunnel Challenge – is een rit met Porsches door zoveel mogelijk tunnels bij een stad. En op 2 september is ‘La Targa’ in Rotterdam.
Het gaat dus niet om snelheid bij La Targa Passagio, maar om het prachtige geluid van de auto’s. De meeste deelnemers komen met hun 911, al of niet luchtgekoeld, maar ook de donker klinkende 944 of 968 met hun grote viercilinder motoren zijn welkom, evenals de achtcilinder 928.

porsche challenge 11De Porsche Tunnel Challenge is op vrijdagavond 2 september en de organisatie hoopt dit keer meer dan de 90 Porsches bij elkaar te krijgen (het aantal van vorig jaar) voor het 145 kilometer lange ‘akoestische’ traject. Bijgaand filmpje geeft een impressie van La Targa Passagio van vorig jaar in Brussel.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=StwEqA5KFOw]

Meer info op : www.targapassaggio.com

Bron: www.carros.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.