Uden – Zondag 18 september 2011

Op zondag 18 september aanstaande vindt de eerste Ladies Only Cabrio Rally 2011 plaats in Uden.  De titel van het evenement verraadt het al: een cabrio rally alleen voor vrouwen! Een evenement waar competitie, glamour en netwerken elkaar ontmoeten. Maar dat niet alleen. Een evenement dat vooral in het teken staat van stichting Energy4All.

De Ladies Only Cabrio Rally is een tourrally met opdrachten door mooie landschappen en langs prachtige bezienswaardigheden in Uden en omstreken. Er wordt een flink beroep gedaan op het concentratievermogen en het richtingsgevoel van de deelnemers. Maar naast het competitieve element staat het feelgood gevoel centraal.
Meedoen is plezier hebben, is contacten leggen, is genieten, maar is vooral rijden voor het goede doel! Rijd mee voor Energy4All!

Voor wie?
Elke cabrio met een vrouw achter het stuur komt in aanmerking om aan de Ladies Only Cabrio Rally mee te doen. Daarnaast zijn bijrijders en andere inzittenden ook van het vrouwelijk geslacht.
Enig gevoel voor oriëntatie is handig (nee dames, de navigatie mag niet aan), maar niet noodzakelijk. Je rijdt om te netwerken, om voor eens en voor altijd het vooroordeel over vrouwen achter het stuur uit de weg te ruimen, om je behoefte aan glitter & glamour te vervullen en om te winnen natuurlijk (de prijzen liegen er niet om!). Meedoen is een fantastische dag beleven met je vriendin, je moeder, je zus, je collega of buurvrouw én Energy4all steunen!

nieuws

Dus heb jij zin om een onvergetelijke dag te beleven? Schrijf je dan nu in!

Meer informatie vind je op www.ladiesrally.nl
Secretariaat Ladies Only Cabrio Rally
p/a Sesterlaan 9
5406 AE Uden
E: info@ladiesrally.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.