Son en Breugel – zondag 6 mei 2012

De Ladies Open is dé cabriorally voor dames. Vol Brabantse gezelligheid met fraai uitgedoste dames in 150 prachtige cabrio’s. Kortom één groot feest met ruime inzet voor het goede doel!
Op 6 mei 2012 wordt de Ladies Open voor de derde maal gereden. Start- en eindpunt is het centrum van de gemeente Son en Breugel, dat deze dag geheel in het teken staat van de rally.
De ladies vertrekken om de 30 seconden in een feestelijke omgeving, de partners en kinderen blijven achter en genieten van het partner/kinderprogramma. De opbrengst van het evenement is bestemd voor de Vereniging MaiSon, die zich inzet voor woonruimte voor jongeren met een beperking.

ladies openInschrijven
Vanaf 1 december a.s. starten de inschrijvingen weer en de starttijden zijn op basis van volgorde van aanmeldingen. Dus hoe sneller je je aanmeldt, hoe vroeger je kunt starten op 6 mei. Helaas kunnen we ook dit jaar niet meer dan 150 aanmeldingen plaatsen, hoewel er nog veel meer dames mee zouden willen doen… Dus wacht niet te lang en meld je meteen aan op 1 december 2011 op onze website.

Meer informatie op: www.ladiesopenrally.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.