ladiesrally-businessmoms-2

De eerste Ladies Rally van Business Moms Noord-Nederland wordt op 26 mei 2013 georganiseerd. Een rally waarbij alleen dames achter het stuur plaatsnemen. Business Moms is een Netwerkclub voor ondernemende business moms uit Drenthe, Groningen en Friesland. Voor vrouwen die op een laagdrempelige manier met elkaar in contact willen komen.

De route is opgedeeld in twee stukken. Na de ontvangst met koffie gaan we op pad via een route die in een laagdrempelig bolletje pijltje systeem is uitgezet. Halverwege de route is een korte tussenstop met koffie, thee, frisdrank en een hapje op een unieke locatie. Een mooi moment om ook wat foto’s te schieten wellicht.
Het tweede deel van de route is uitgezet op een kaart waarbij u gaat grensrijden. Ook dit deel is weer niet al te ingewikkeld gemaakt zodat ook mensen zonder rallyervaring de eindstreep zullen bereiken, mits u van een klein beetje puzzelen houdt.

U bent van harte uitgenodigd om op zondag 26 mei 2013 samen met andere sportieve dames een prachtige route door het land te gaan rijden waarbij natuur, water en genieten voorop staan.

woman cabrio small

De sportieve dag start om tien uur ’s ochtends met ontvangst van alle deelnemers. De deelnamekosten voor deze volledig verzorgde dag bedragen € 35,- per persoon. U krijgt daarvoor een prachtige tourrit inclusief:

    • Catering
    • Drankjes
    • Routeboek

De Ladies Rally heet natuurlijk niet voor niets zo. Op deze dag zijn het de dames die achter het stuur plaats nemen. De mannen zijn van harte welkom maar zullen dit maal als passagier en/of navigator mee gaan. U kunt met alle merken en type auto’s deelnemen aan deze rally!

Om in te schrijven: Inschrijfpagina Ladies Rally

Bron: stichting 911Events

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.