Als een wild idee geboren… en toch wordt het werkelijkheid! Met veel enthousiasme -niet in de minste plaats vanwege het achterliggende goede doel- is deze rally tot stand gekomen. Een Linkedin account (gratis) is niet verplicht, maar geeft u wel de mogelijkheid om te netwerken. Doet u óók mee?

Wat, waar en wanneer?
De rally vindt plaats op zondag 17 april 2011 en start in de omgeving Hilversum. Voor de liefhebber is er de mogelijkheid om een introductie in het navigeren te ontvangen. Deze navigatiesteun wordt verzorgd door de SafetyFast!RallyClub (Maarten van Lith) en duurt een uurtje. De rally start officieel vanaf 10:30u. U kunt inschrijven voor de Sport- of de Tourklasse. Tijdens de rally wordt u een lunch aangeboden en vervolgt u de route naar het eindpunt bij tIM Company in Beesd. U komt daar omstreeks 17:00u aan, waarna u wordt ontvangen met een welverdiend hapje en drankje.

Vlak voor het diner zal de debriefing plaatsvinden en -tussen de gangen door- de prijsuitreiking van de deelnemers. Na de prijsuitreiking zal door een BR-er (Bekende Rallyrijder) de cheque met de donatie aan Stichting Villa Joep worden overhandigd.

We heten u van harte welkom bij de Linkedin Classic Rally 2011!

Namens de organisatie,
Jan-Carel Redelé, Maarten van Lith en Cees Huisman

Meer info & inschrijven: www.linkedinrally.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.