De Lions Club Winschoten organiseert op zaterdag 28 mei 2011 de 4e editie van de Lions Tellerlikker Rally; een RALLY voor oldtimers van 25 jaar en ouder. In overleg is het mogelijk eveneens deel te nemen met bijzondere auto’s en/of cabrio’s (jonger dan 25 jaar).
De Lions Club Winschoten zal de netto opbrengst van de rally doneren aan Stichting Leergeld en Verpleeghuis Old Wolde, beide regio gebonden instellingen en goede doelen.

mennejohan

De rally zal wederom worden uitgezet door Jan Hulzebos, alom bekend met deze tak van sport. Ook dit jaar wordt het weer een interessante, goed uitgezette rally. Hierbij zal het zogenaamde “bol-pijl systeem” worden gehanteerd. Een professioneel serviceteam, rallyschild, deurnummers (stickers) en deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze dag. Tevens krijgt iedere deelnemer een aandenken. In navolging van de 2009 en 2010 editie is er ook dít jaar weer een originaliteitprijs voor de meest ludieke equipe. We zijn benieuwd!

De rally zelf zal traditiegetrouw starten vanuit het hart van Winschoten, het Marktplein, waar u zult worden ontvangen met een ontbijt en een briefing over de LTR. Daarna zal er een route van ca. 180 kilometer door het mooie Groningse en Drentse landschap worden gereden. Na een smakelijke en uitgebreide lunch op een zeer unieke! locatie en een aantal tussenstops zal de rally uiteindelijk eindigen in Midwolda. Daar zal de dag worden afgesloten met o.a. een officiële prijsuitreiking en een uitgebreid warm- en koud buffet. Daarbij is er alle tijd om bij te praten met de mede rallyrijders over deze bijzondere dag.

Het inschrijfgeld voor de compleet verzorgde rally bedraagt € 135,- per equipe van 2 personen. Inschrijven kan eenvoudig met bijgevoegd inschrijfformulier. Er is ruimte voor maximaal 60 equipes (i.c. 120 personen) dus schrijf je snel in, want net als de vorige edities: vol = vol! Solorijden is derhalve niet toegestaan.

Na het grote succes van 2008, 2009 en 2010 en het aantal vooraanmeldingen van deelnemers belooft het ook voor 2011 weer een succes te worden! Indien u met uw bedrijf als sponsor wil optreden (ook mogelijk in combinatie met zelf meerijden) dan zenden wij u graag het sponsorpakket toe. Alle sponsoren worden duidelijk vermeld in het routeboek en op de start-/finishpoort. Tevens wordt er veel aandacht besteed aan de rally door diverse mediakanalen.

 

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Lions:
Johan Rolfers (telefoonnummer 06-46355949)
Menne Kamp (telefoonnummer 06-51854981)

Bron en meer informatie: www.lions.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.