Winschoten – 25 mei 2013

De Lions Club Winschoten organiseert op zaterdag 25 mei a.s. de 6e editie van de Lions Tellerlikker Rally. De RALLY is bedoeld voor oldtimers van 25 jaar en ouder. In overleg is het mogelijk eveneens deel te nemen met overige bijzondere auto’s en/of cabrio’s (jonger dan 25 jaar). De Lions Club Winschoten zal het batig saldo van de rally onder andere doneren aan 2 (regio gebonden) goede doelen (zie meegestuurde bijlage met sponsordoelen Lions Tellerlikker Rally 2013).

tellerlikker rally winschoten

De rally zal wederom worden uitgezet door Jan Hulzebos, alom bekend met deze tak van sport. Ook dit jaar wordt het weer een interessante, goed uitgezette rally. Hierbij zal het zogenaamde “bol-pijl systeem” worden gehanteerd. Een professioneel serviceteam, rallyschild, deurnummers (stickers) en deskundige begeleiding maken onderdeel uit van deze dag. Tevens krijgt iedere deelnemer een aandenken.

De rally zelf zal traditiegetrouw starten vanuit het hart van Winschoten, het Marktplein, waar u zult worden ontvangen met een ontbijt en een briefing over de rally. Daarna zal er een route van ca. 180 kilometer door het mooie Groningse landschap worden gereden. Dit jaar rijden we ook een gedeelte door Duitsland (denkt u om de “groene kaart”). Na een smakelijke en uitgebreide lunch (op een historische locatie) en een aantal tussenstops zal de rally uiteindelijk eindigen in Midwolda. Daar zal de dag worden afgesloten met o.a. een officiële prijsuitreiking (met o.a. dit jaar terug van weg geweest: De meest ludieke of origineelste auto en/of equipe).

Meer informatie en inschrijven via de website www.tellerlikkerrally.nl.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Lions:
Johan Rolfers (06-46355949) of Menne Kamp (06-51854981)

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.