De belangstelling voor ”de Tulp” is dit jaar bijzonder groot! Binnen 2 weken na het versturen van de uitnodigingen begin december hadden wij ruim 190 aanmeldingen ontvangen. Op dit moment zijn er meer dan 200 inschrijvingen, waarbij een aantal equipes de laatste formaliteiten nog rond moet maken. Gegeven het feit dat er helaas altijd voor de start nog een paar equipes afvallen gaan wij er vanuit dat we dit jaar met een vol startveld van 200 equipes van start zullen gaan en dat de inschrijving ruim voor 15 maart zal worden gesloten.

Route opnieuw verkend in november
De uitzetters Adrie Brugmans en Jaap Daamen hebben in november de route opnieuw gecontroleerd, nadat zij deze eerder in augustus 2010 al hadden uitgezet. Zij zijn bijzonder enthousiast over het nieuwe gebied. De eerste dag wordt de navigatoren de kans geboden om weer in het ritme te komen, met name omdat in het startgebied veel minder hoge bergen zijn dan in de Alpen waar wij de laatste jaren de eerste routes verreden. Aanvankelijk waren de beide uitzetters nog niet overtuigd dat er voldoende uitdagingen in de kaart zaten, maar inmiddels zijn er voldoende aardige constructies in de kaart gevonden (en een paar toegevoegd). Een andere reden om naar een nieuw gebied te gaan was om na de ervaringen van 2010 de kans op sneeuw wat te verkleinen, maar tijdens de laatste verkenning is gebleken dat het ook in de streek waar we in 2011 gaan rijden voldoende kan sneeuwen.

kerstkaartBron: Tulpen Rallye Nieuwsbrief: ”Tulp Trivialiteiten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.