Maastricht – vrijdag 17 januari – zondag 19 januari 2014.

De Winter Classic is een driedaags autoavontuur langs een prachtige route van Nederland door Duitsland, Luxemburg en België. Start en finish vinden plaats op de InterClassics & TopMobiel in MECC Maastricht, de grootste en meest toonaangevende oldtimerbeurs in de Benelux. De rally is bedoeld voor eigenaren van klassieke automobielen tot 1972, die het leuk vinden om naast hun auto tevens ook van de omgeving en goed gezelschap te genieten.

winter-classic_01

Er is een toer- en een sportklasse. De toerklasse is voor deelnemers met weinig of geen ervaring en voor autoliefhebbers die op ontspannen wijze willen genieten van de auto en de omgeving. De sportklasse is voor deelnemers met meer ervaring.

Het evenement start op 16 januari 2014 met een sfeervolle avond, onder gastronomische leiding van driesterren chef Cees van Helder, op de TopMobiel Preview Night. Overnacht wordt in schitterende, met zorg geselecteerde hotels. Onderweg staan de deelnemers diverse culinaire verrassingen te wachten, zoals een picknick op een koude maar bijzondere plek. Last but not least wordt er afgesloten met een fantastische avond in Château St. Gerlach.

winter-classic_02

Meer informatie en inschrijvingen: kijk op www.ic-tm.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.