Locatie onbekend,  26 – 30 september 2012

Dit jaar is de vijfde editie van Miles of Mystery , de rally vindt plaats op woensdag 26 september tot en met zondag 30 september 2012.  Vijf dagen rallyen dwars door Europa, met nóg meer mysterie en spectaculaire verrassingen dan voorgaande jaren: Miles of Mystery 2012 belooft weer een grensverleggend avontuur te worden! Niemand weet waar, zelfs het land is onbekend. Het enige dat zeker is, is dat de equipes mysterieuze mijlen zullen afleggen. Er wordt gereden door schitterende landschappen, met overnachtingen op bijzondere locaties.

Op de eerste dag worden de deelnemers opgehaald en naar de –tot dan toe onbekend – startplaats gevlogen. Bij de startplaats staat hun eigen bolide klaar voor het begin van het mysterieuze avontuur.  Een geweldige belevenis voor de gepassioneerde autoliefhebbers. Waar dit avontuur eindigt is tot de laatste dag onbekend. Uiteraard zorgt de organisatie ervoor dat de deelnemers én hun auto’s ongeschonden in Nederland terugkeren.

De Miles of Mystery wordt gereden in twee klassen: classic cars (1975 en ouder) en sports cars. Het streven is dat minstens de helft bestaat uit de classic cars. In beide klassen wordt onderscheid gemaakt tussen beginnende en ervaren rijders.  Hierdoor is het mogelijk dat iedere equipe mee kan rijden op zijn of haar eigen niveau.
Een gedeelte van de opbrengt van deze rally is bestemd voor de Bart Foundation. Zij helpen jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking.

Bron en informatie: www.milesofmystery.nl