Ergens – 28 september 2011

Een vijfdaags avontuur, ergens in Europa. Niemand weet waar, zelfs niet in welk land. Miles of Mystery is één grote verrassing. De enige zekerheid is dat de veertig equipes vele mysterieuze mijlen moeten afleggen. Door adembenemende landschappen, met overnachtingen op bijzondere locaties.


Op dag één worden de deelnemers opgehaald en naar de – tot dan toe onbekende – startplaats gevlogen. Daar staat hun eigen bolide klaar voor de start en begint het avontuur. Een onvergetelijke belevenis, in het gezelschap van gepassioneerde autoliefhebbers. Waar het eindigt? Zelfs dat is onbekend. Uiteraard zorgt de organisatie ervoor dat de deelnemers én hun auto’s ongeschonden in Nederland terugkeren.

De Miles of Mystery wordt verreden in twee klassen: Classic Cars (van voor 1975) en Sports Cars. In beide klassen wordt onderscheid gemaakt tussen beginnende rallyrijders en bestuurders met enige ervaring. Zo kan eenieder meerijden in de gewenste ambiance en op zijn of haar eigen niveau.

De opbrengst van deze rally is voor de Bart Foundation. Volg alle verrichtingen van de deelnemers op www.milesofmystery.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *