logo miles to go 2011Op vrijdag 30 september organiseert Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje in samenwerking met Pi-rally, voor de tweede keer de autorally MILES TO GO. De opbrengst van deze rally komt volledig ten goede aan het onderzoek naar de zeldzame en levensbedreigende ziekte Langerhans Cel Histiocytose (LCH), de ziekte waar de zevenjarige Juultje aan lijdt. Er is nog een lange weg te gaan. Dus rij met ons mee en geef Juul en haar lotgenootjes hoop op een gezonde toekomst!

De rally
Ook dit jaar zet Pi-rally voor ons weer een prachtige route uit. Kennis van navigeren is niet noodzakelijk, je krijgt vooraf uitleg. MILES TO GO is geen officiële rally maar een toerrit, waarbij de nadruk ligt op het genieten van rijden in een mooie auto door het prachtige landschap. De rally heeft als startlocatie Villa Couvert in Oisterwijk en eindigt bij de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek. Daar  sluiten we de dag af met een borrel en walking dinner.

5474598112 f775198f25

Wij gaan van start met 50 equipes. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want vol = vol. We hebben slechts 1 voorwaarde; je rijdt mee in een klassieke (of een heel bijzondere niet-klassieke) auto.

PROGRAMMA
10.00 uur        Ontvangst bij Villa Couvert in Oisterwijk
10.30 uur        Uitleg en toelichting route
11.00 uur        Start rally
17.00 uur        Finish bij Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek
18.00 uur        Borrel, walking dinner, feest
01.00 uur        Einde

Inschrijven
Via onze website www.1000kaarsjes.nl kun je je inschrijven als deelnemer, sponsor of allebei. Ben je geen rallyrijder of kun je niet overdag dan is het ook mogelijk om kaarten te kopen voor alleen het avondprogramma. Wil je blijven slapen? Op onze website vind je suggesties voor leuke hotels in de omgeving.

Kosten Deelname: 500,- per equipe (2 personen). Eten en drinken zit bij de prijs inbegrepen.
Alleen avondprogramma: € 65,- per persoon. Zie kopje: ‘borrelen en eten voor het goede doel‘

5474101573 e5cb1270d3

Sponsoring
Voor de organisatie van Miles To Go zijn wij nog op zoek naar bedrijven die ons financieel of op een andere manier willen ondersteunen.
Sponsor ben je voor € 500,- (excl. deelname). Hiervoor krijg je logovermelding op de website, startboog, routeboek en in alle communicatie vooraf en tijdens dit exclusieve evenement. Uw sponsoring is fiscaal aftrekbaar.

Vanzelfsprekend staan wij ook open voor andere sponsorideeën. Wil je ons als sponsor op weg helpen? Neem dan contact op met Floor Egger (floor@1000kaarsjes.nl of 06-50682655). Zij bespreekt graag alle mogelijkheden.

Borrelen en eten voor het goede doel
Als je geen rallyrijder bent, maar gezellig wilt aansluiten vanaf de finish. … dat kan. Kaarten voor de avond zijn namelijk ook los te koop. Deze kaarten kosten € 65,- p.p. Bij deze prijs inbegrepen zijn een gezellige borrel en een fantastisch walking dinner.  Je bent welkom vanaf 17.00 uur, vanaf dan komen de rallyrijders met hun mooie auto’s over de finish.

Over 1000 KAARSJES VOOR JUULTJE
In juni 2008 is de Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje opgericht door de moeder van Juultje. Het doel van de stichting is geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar Langerhans Cel Histiocytose (LCH), de zeldzame en levensbedreigende ziekte waar Juultje aan lijdt. Bij haar lijkt de ziekte, na een lange ziekhuisperiode vol zware behandelingen met chemo- en radiotherapie, onder controle. Maar omdat de oorzaak van LCH nog altijd niet bekend is en de ziekte helaas in veel gevallen weer de kop opsteekt, blijft de toekomst van Juul en haar lotgenootjes onzeker.

Voor informatie over 1000 kaarsjes voor Juultje, de rally en inschrijvingen, ga naar www.1000kaarsjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.