Nog een lange weg te gaan voor het onderzoek naar de ziekte LCH

milestogo schildOp vrijdag 28 september 2012 organiseert Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje voor de derde maal op rij de autorally Miles To Go. De rally is inmiddels uitgegroeid tot een mooie traditie met elk jaar een nog mooiere opbrengst voor het onderzoek naar de levensbedreigende ziekte Langerhans Cel Histiocytose (LCH). De opbrengst van deze rally komt geheel ten goede aan het onderzoek naar LCH.

Miles To Go
De rally Miles To Go wordt georganiseerd in samenwerking met rallyorganisator Pi-rally uit Vught. Miles To Go is een toerrit waarbij de nadruk ligt op genieten en gezelligheid en een heel goed doel. Kennis van navigeren is niet noodzakelijk, deelnemers krijgen vooraf uitleg. In 3 etappes van ongeveer 50 kilometer rijden de equipes van ’t Gooi naar Brabant. De dag gaat van start bij drink & eetgelegenheid De Tafelberg in Blaricum en eindigt bij Restaurant Villa Couvert in Oisterwijk. Daar sluiten de deelnemers de dag af met een borrel en diner.

milestogo 1

Mooie auto’s
Deelname kost € 650,- per equipe (2 personen). Eten en drinken op bijzondere locaties is bij deze prijs inbegrepen. Om mee te kunnen rijden is er slechts één voorwaarde, en dat is dat deelnemers in een klassieke of bijzondere niet-klassieke auto rijden. Ook zijn er kaarten te koop alleen voor het diner. Deze kaarten kosten € 65,- pp. Voor meer informatie en inschrijvingen zie www.1000kaarsjes.nl

Sponsoring
Voor dit exclusieve evenement is de organisatie nog op zoek naar sponsors. Voor € 500,- is een bedrijf sponsor, hiervoor krijgt men: logovermelding op de website, startboog, routeboek en in alle communicatie vooraf en tijdens dit bijzondere evenement. Uiteraard staat de organisatie ook open voor andere vormen van sponsoring. Zo zijn ze nog op zoek naar leuke veiling- en loterijitems, producten voor de goodiebag, etc.

Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje
5474101573 e5cb1270d3In juni 2008 is de Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje opgericht door de moeder van Juultje. Het doel van de stichting is geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar Langerhans Cel Histiocytose (LCH), de zeldzame en levensbedreigende ziekte waar Juultje aan lijdt. De ziekte treft jaarlijks circa 15 kindjes. Bij Juultje lijkt de ziekte, na een lange ziekenhuisperiode vol zware behandelingen met chemo- en radiotherapie, onder controle. Maar omdat de oorzaak van LCH nog altijd niet bekend is en de ziekte in veel gevallen weer de kop opsteekt, blijft de toekomst van Juultje en haar lotgenootjes onzeker. Onderzoek is daarom noodzakelijk. Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje financiert een groot deel van dit onderzoek. De stichting is gevestigd in ’s-Hertogenbosch.

Rij mee voor het goede doel!

Voor informatie over 1000 kaarsjes voor Juultje, de rally en inschrijvingen, ga naar www.1000kaarsjes.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.