Zondag 23 juni 2013 – Duiven

De MKB Duiven Rally wordt dit jaar georganiseerd op Zondag 23 juni. Max.50 equipes zullen aan de start staan om een prachtige route te rijden.
Missie

De opbrengsten van MKB Duiven Rally gaan naar het goede doel. Welke doelen dit zijn dit jaar wordt binnenkort bekend gemaakt.

MKB-Duiven-fb

Beschrijving
De MKB Duiven Rally wordt in 2012 voor de derde keer georganiseerd. Op Zondag 23 Juni zal vroeg in de ochtend het startsein worden gegeven. In 2012 werd met 47 deelnemers een bedrag van 3.750 euro opgehaald voor het goede doel. Stichting kerst ontmoeting Duiven en het AED project Duiven.

Wilt u sponsor worden?
Dit evenement kan niet zonder sponsoren mogelijk gemaakt worden. Wil je ons ondersteunen om ook in 2013 de MKB Duiven Rally tot een succes te maken?  Neem dan contact op met Gysbert Wind van WM2O Marketing & Organisatie, Danny Janssen van Grip Accountants & Adviseurs, Paula van Remmen van DVVR of Luc Hendriks van Image & More

Inschrijven?
Inschrijven kan binnenkort. Blijf op de hoogte via de facebookpagina: www.facebook.com/mkbduivenrally

Deze versie van de MKB Duiven Rally wordt georganiseerd door:

Danny Janssen – Grip Accountants
Gysbert Wind – WM2O Marketing & Organisatie adviesbureau
Esther Wind – WM2O Marketing & Organisatie adviesbureau
Paula van Remmen – DVVR Concept & Creatie
Luc Hendriks – Image & More

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.