Weesp – 12 mei 2012

De Nacht van Weesp is het grootste Autorittensport-evenement van Nederland. Nog nooit van gehoord? Toch gaat ‘De Nacht’ in 2012 voor de 41e keer van start! Evenals vorige jaren verschijnen er zo’n 200 auto’s aan de start. Een start, traditioneel vanaf een heus startpodium en ook nu weer vanuit het mooie oude centrum van Weesp.

De start van de eerste deelnemer is vastgesteld op 17.30 uur, terwijl deze deelnemers omstreeks 04:00 uur alweer in Weesp worden terug verwacht. Dat betekent niet alleen dat je een groot gedeelte van ‘De Nacht’ bij daglicht rijdt, maar ook dat je alweer vroeg aan de finish komt.

nachtvanweesp e1330179620164

De Nacht van Weesp is een gezelligheidsevenement, dat je als autosportliefhebber tenminste één keer in je leven moet hebben gereden. Deelname aan ‘De Nacht’ staat open voor alle personenauto’s, die voldoen aan de wettelijke eisen. Dus zowel de reguliere, als ook klassieke auto’s ofwel de oldtimers/classic cars. Indien twijfel bestaat over het begrip “personen”auto, neem dan vooraf contact op met de organisatie

Het deelnemersveld wordt ingedeeld in zes klassen, te weten: A-, B-, C- en Toer-klasse. Bovendien is er voor de KLASSIEKERS en OLDTIMERS een apart klassement opengesteld. Zij kunnen inschrijven in de Classic-Sport- of Classic-Toer-klasse, de S- en O-klassse. Wij raden deelnemers met weinig tot geen ervaring aan om in de Toer-klasse of als oldtimer in de O-klasse in te schrijven.

In de C-, T- en Classic klassen zijn passagiers toegestaan. Eventueel kun je voor hen een extra routeboek bestellen en vergeet niet om ze ook op te geven voor het koud/warm buffet in de rust (verplicht).

Het inschrijfgeld is wederom laag gehouden. Je betaalt voor deze nachtelijke rit slechts € 99,50* per equipe (extra passagiers betalen apart voor het buffet en eventueel een extra routeboek).

Meer informatie en inschrijven: www.nachtvanweesp.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.