nationale-oldtimerdagLelystad – 16 juni 2013

Op zondag 16 juni 2013 (vaderdag), is het weer zover. Voor de 29e keer staat de Flevolandse hoofdstad Lelystad  in het teken van de Nationale Oldtimerdag. De Bataviaboulevard  transformeert zich deze dag –  van 09:00 tot 17:00 uur –  tot opstellocatie van een exclusieve collectie prachtige historische automobielen. Er staan niet dagelijks  400 zeldzame vintage, veteran en classic cars (welke gebouwd zijn tussen 1886 en 1970) bijeen om  bewonderd te worden.

Inschrijven als deelnemer voor dit bijzonder aantrekkelijke en gratis evenement is weer mogelijk. Neem hiervoor contact op met het secretrariaat tel: 0320-233014, of schrijf in via www.oldtimerdaglelystad.nl.  Wees er wel snel bij, want vol is vol !

In het dagprogramma zijn ditmaal accenten gelegd bij 100 Jaar Aston Martin, het 17e lustrum van de A Ford, 50 Jaar Porsche 911 en 85 Jaar DAF. In deze presentaties zijn unieke automobielen opgenomen. Een voorbeeld daarvan is de presentatie van een team van de voormalige Algemene Verkeersdienst van de Rijkspolitie met 4 witte Porsches 911 Targa. De deelnemers aan de Nationale Oldtimerdag worden voorzien van lunchpakketten, consumptiebonnen, een rallyschild en een kleine attentie na afloop.

Oldtimerdagen---Bugatti-T37

Een opmerkelijk onderdeel is de presentatie van Amerikaanse limousines uit de periode 1953-1958 onder de titel ‘The American Dream’. Het is een overzicht van de eerste Amerikaanse auto-ontwerpen van na de Tweede Wereldoorlog.

Kunt u niet deelnemen, maak er dan een gezellig kijkdag van. Paradepaarden uit de automobielgeschiedenis vormen een rijdend museum met volop aandacht voor design en techniek uit het verleden. Er is deze dag  genoeg te doen en te beleven voor jong en oud.  Voor de kids komt er  een bijzondere verassing. Het heeft natuurlijk met auto’s te maken. Hou onze website de komende tijd  goed in de gaten voor alle benodigde informatie en voor actueel nieuws over programma en deelnemers.

Tot ziens de 16e juni aan de Bataviaboulevard, gelegen tussen Batavia Stad Outlet Fashion en de Bataviahaven !

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.