Zondag 17 juni 2012 – Lelystad

De 28e editie van de Nationale Oldtimerdag op zondag 17 juni zal zich grotendeels afspelen tegen de achtergrond van een fraai en uniek decor. Vanuit het Stadscentrum van Lelystad verhuist het evenement naar het grote opstelparcours aan de oever van het Markermeer. Daarmee krijgt de grootste oldtimermeeting van ons land aantrekkelijke en meewerkende buren zoals het winkeldorp Batavia Stad Fashion Outlet, de Batavia Werf en de enkele jaren geleden aangelegde Bataviahaven. “De Nationale Oldtimerdag is één van de aantrekkelijke visitekaartjes van onze stad en voor deelnemers en bezoekers maakt de nieuwe locatie Lelystad tot een opmerkelijk dagje uit”, aldus een verheugde burgemeester Margreet Horselenberg.

nationale oldtimerdag 1De komende editie kent een drietal opmerkelijke presentaties. Allereerst automobielen die in de afgelopen jaren hebben deelgenomen aan de befaamde Mille Miglia tussen Brescia en Rome. Daarnaast automobielen die qua leeftijd zouden kunnen deelnemen (of deelgenomen hebben) aan de jaarlijkse London – Brighton Run. Heel opmerkelijk is de presentatie van historisch gemotoriseerd rouwvervoer. Authentieke lijkwagens met een verhaal over bekende personen die er hun laatste rit mee maakten.
De inschrijving voor de Nationale Oldtimerdag – met in het dagprogramma een rit van 60 km. – in Lelystad is geopend via www.oldtimerdaglelystad.nl  Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. De deelnemers zijn gast van de organisatie. Voor hen die reeds een dag eerder willen arriveren heeft het 4-sterren Apollo Hotel City Center Lelystad een speciaal oldtimerarrangement beschikbaar. De organisatie zorgt voor bewaakte nachtstalling van de automobielen.

Meer informatie en inschrijven: http://www.oldtimerdaglelystad.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.