Safety Fast! Rally Club SF!RC organiseert elk kwartaal een navigatiecursus / kaartleescursus voor klassieke & historische rally’s. Het lesmateriaal van deze kaartleescursus is afgestemd op de bekende ritten zoals de SLS Classic, Tulpenrallye, Hornelandrally, Coppa d’Europa, DHRC KLIP’s en ABC Rally.

De cursus is uniek:

Speciaal voor:

De cursusleiders
Yolanda Zijl en Maarten van Lith zijn ook ooit begonnen met de klassieke rallysport. Inmiddels hebben ze ruime ervaring en strijden in de hoogste klasse om de bekers. Sinds 2009 geven zij cursussen. En oud cursisten blijken zeer succesvol. In de tourklasse bezetten ze regelmatig het podium.

Informatie:
Meer weten over het kaartlezen en navigeren? Stuur dan direct een mailtje naar ons (kaartleescursus@safetyfastrallyclub.nl). Wilt u voor uw club een rallycursus organiseren, bijvoorbeeld in de vorm van een navigatietrainingsweekend of een kaartleesworkshop, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.