Op zondag 22 mei van 10:00 – 17:00 op de High Tech Automotive Campus aan de Steenovenweg 1 te Helmond wordt het NCAD / ECMD Classic Car event gehouden.

3a0d037c1a434f5687c5fdb68b586801Het thema van het event is 125 jaar automotive technologie. Dat betekent dat er auto’s getoond worden, van 1900 tot 2011. Deze “tijdlijn” wordt ondersteund door tentoonstellingen over de geschiedenis van de elektrische auto en – alternatieve aandrijvingen en – brandstoffen. Een van deze tentoonstellingen, over de elektrische auto, kunt u op deze website bekijken. Klik daarvoor verder naar onze pagina over het evenement.
Het NCAD werkt tijdens dit evenement nauw samen met de Rotaryclub Helmond-Regio die het Classic Car event in het centrum van Helmond organiseert. Onderdeel daarvan is een toertocht die rond het middaguur bij het NCAD Classic Car evenement op het Automotive Campus langskomt.

Het Classic Car event is zowel op de Campus als in het centrum gratis toegankelijk voor publiek en deelnemers. Tevens is er een gratis busverbinding tussen de Campus en het centrum.

Wij zijn nog op zoek naar oldtimerclubs of eigenaren van oldtimers die willen deelnemen aan dit evenement.

Klik hier voor meer informatie over het evenement

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.