Bourgognestreek – 19 t/m 22 mei 2013

Een nieuw initiatief. Een geweldige combinatie van heerlijk rijden, spannende kaartleesopdrachten, relaxed golfen, stuivende wijnen proeven, lekker eten….  het Grote Genieten-evenement van 2013 !

Noteert u de datum alvast: van donderdag 19 mei t/m zondag 22 mei 2013

bourgogne

Plaats van handeling: de Bourgognestreek. Doet u mee? Gezelligheid is troef in dit “vlak-voor-Pinksteren”-evenement. Levensgenieters gaan een paar dagen genieten in één van Europa’s mooiste (wijn)gebieden. De stokken hebben al druiven, het is een waar genot om de prachtige flanken van de heuvels te doorkruisen met uw auto en daaromheen een uniek lifestyle-event mee te maken.

Het voorjaar is bij uitstek geschikt om een paar dagen in een andere wereld te vertoeven. De Bourgognestreek is daar bij nog een overtreffende trap bij…. Centrumstad Beaune hoeft eigenlijk geen nadere toelichting en biedt behalve cultuur natuurlijk sfeervolle terrasjes en tal van leuke winkeltjes. Meemaken?

U mag meedoen met élke auto die u leuk vindt. Modern, exotisch, cabrio, coupé, klassieker….

De BOURGOGNERALLY is een initiatief van Stichting CARE (CArs, Rallies & Entertainment) uit Klarenbeek

Meer informatie en inschrijven: www.bourgognerally.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.