Maandag 6 februari t/m vrijdag 10 februari 2012

Stelt u zich eens voor: veel sneeuw, mooie locaties, stoere 4-wheel drives of snelle sports cars en goed gezelschap. Samen over achterafwegen rijden door schilderachtige wit bevroren landschappen. Machtige bergen met sneeuw bedekt, besneeuwde wegen met slechts het spoor van een eland. Bocht na bocht doemt er een ander landschap op. Lunchstops en diners op prachtige locaties. Het goede leven, genieten van de mooie dingen die vrije tijd op kan leveren.

norwegian3The Norwegian Winter Adventure is genieten van de auto, de omgeving en het gezelschap. Er wordt gereden met moderne sportauto’s of 4-wheel drives. De echte waaghalzen onder u kunnen ook in een oldtimer komen!

The Norwegian Winter Adventure is geen race. Op geen enkel moment wordt er van u gevraagd om hard te rijden. The Norwegian Winter Adventure is echter wel bij uitstek geschikt om uw auto te rijden zoals de ontwerper het heeft bedoeld. De aard van de route laat de puurheid van het rijden bij deze tocht naar boven komen.
Uiteraard is er in het winterse landschap een wedstrijdelement ingebouwd. En…waar er vóór de lunch wordt gereden, is er op een aantal dagen na de lunch een prachtig programma met: ijsracen op een bevroren meer met Porsches 911, een tocht met hondesleden dwars door de schitterende witte natuur en een avontuurlijke tocht met sneeuwscooters.

Bron en inschrijven: www.classic-rally-europe.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.