Een autorit met diverse kaartleessystemen, van ongeveer 120 km, te rijden met uw klassieker of uw daagse auto.  De rit is bedoeld om u met de autosport kennis te laten maken en u uitleg te geven over hoe het één en ander in zijn werk gaat.  Daarna rijdt u een rit in de omgeving van Markelo om enige ervaring op te doen.

De start is bij Herberg „de Pot“, gelegen aan de Potdijk 9, 7475 SL  Markelo.  Het inschrijfgeld bedraagt € 90,- per equipe, incl. lunch, routeboeken en de uitleg.  U maakt het bedrag na inschrijving over op bankrekeningnummer:   14 74 70 862  t.n.v. Stichting 99  Events  Emmeloord te Emmeloord. o.v.v. de naam van de inschrijver. Wij kunnen slechts 50 equipes toelaten. Wees er dus snel bij om teleurstelling te voorkomen.

Leren navigeren in een classic car rally?Wilt u alleen het middagdeel (alleen de toerrit) rijden dan kan dit ook, hiervoor bedraagt het inschrijfgeld € 50,- per equipe incl. routeboek en  uitleg. U kunt hiervoor hetzelfde inschrijfformulier gebruiken en dan aangeven/aanvinken dat u alleen het middagdeel (de autorit) wilt rijden.

Programma
09.30 uur : ontvangst met koffie
10.00 uur : uitvoerige uitleg over de te gebruiken kaartleessystemen
11.45 uur : lunch
12.15 uur : start autorit
15.15 uur : finish autorit
15.45 uur : uitleg van de rit, van uw fouten kunt u veel leren

Inschrijven voor de Oh! zit’tzo toer.

Meer informatie vindt u op de homepage van De 7 uren van Emmeloord: www.7uren.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.