Het Oldtimers Festival Huizen 2010 was een groot succes. De opkomst groot. De oudste auto was een La Licorne V14W4 uit 1926. Verder stond het terrein vol met o.a.  A-Fords, een A Ford Woody, Singers, Citroen Tractions Avant’s, VW kevers en Morris Eight. Daarnaast vrachtauto’s en een Parijse stadsbus, tractoren, motoren en brommers zoals Puchs, Zundaps, Kreidlers en Heinkels.

1286403400 resized

Op zaterdag 17 september organiseren wij voor de 2e keer het Oldtimers Festival Huizen, als onderdeel van de Huizer Week. Op het festivalterrein (parkeerplaatsen bij de Kalkovens) zullen de Oldtimers van 25 jaar of ouder te zien zijn. In de ochtend zal er een toerrit van ongeveer 35 kilometer worden verreden in Huizen en directe omgeving. Ook zal er een “static show “zijn. U komt op het festivalterrein van allerlei voertuigen tegen, zoals auto’s, motoren, brommers en stoomvoertuigen. Op het festivalterrein is een aanbod van allerlei artikelen welke aanverwant aan Oldtimers zijn. Ook zullen meerdere autodealers uit ’t Gooi het publiek hun noviteiten laten zien. Op het festivalterrein zijn muziekoptredens en kunt u van een natje en een droogje genieten.

Inschrijving voor deelname aan het Festival is vanaf 1 mei a.s. mogelijk

Geïnteresseerd in sponsoring?
Neem contact op met Jeroen Kaijen,
info@oldtimershuizen.nl

Meedoen als vrijwilliger?
Vrijwilligers voor assistentie op zaterdag 17 september kunnen zich melden, info@oldtimershuizen.nl

Stichting Oldtimers Huizen
De stichting Oldtimers Huizen stelt zich ondermeer tot doel het bijeen brengen van Oldtimer-liefhebbers uit Huizen en omgeving en de gemeenschap uit Huizen en omgeving kennis te laten nemen van het klassiek mobiel cultureel erfgoed.

Cees Alders, voorzitter, penningmeester
Jeroen Kaijen, secretaris
Paul Paternotte, publiciteit en vormgeving
info@oldtimershuizen.nl

Bron: www.oldtimershuizen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.