Onze rally's zijn maatwerk.

Op ontdekkingstocht door de grote stad of genieten van mooie landelijke routes. Onze rallyevenementen zijn de perfecte invulling voor jouw bedrijfsuitje, productlancering, netwerkbijeenkomst, teamuitje of als fundraising evenement voor het goede doel.

Eindeloze mogelijkheden

Wie wil dat nou niet? Rally rijden in een sportieve auto of classic car. Op ontdekkingstocht door de grote stad of genieten van mooie landelijke routes. Onze rally evenementen zijn de perfecte invulling voor jouw bedrijfsuitje, productlancering, netwerkbijeenkomst, teamuitje of als fundraising evenement voor het goede doel.

WEB RallyEvenementen 031 www.kevincordewener.com DSC 7344
WEB RallyEvenementen 061 www.kevincordewener.com DSC 7451

Voor ieder wat wils

Onze rallyevenementen worden altijd in overleg met jou georganiseerd. Samen gaan we op zoek naar een goede start-, pitstop en finishlocatie. Bij Rallyevenementen.com vind je voor ieder wat wils. Wij stippelen de mooiste rally routes uit voor zowel de sport-, tour- en funklasse rijders. In overleg wordt de moeilijkheidsgraad en funfactor vastgesteld. Ook wordt gekozen welke navigatiemethodes worden ingezet. Zo kan iedereen optimaal genieten van de leuke dag.

U vraagt wij draaien

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een unieke rally uit te zetten waarbij het oude kantoorpand dient als startlocatie voor de rally en het nieuwe kantoorpand als finish locatie. Aansluitend kan de opening van het nieuwe kantoorpand feestelijk gevierd worden.  Ook super tof is het rijden van de rally van je leven. Samen rijd je met je vrienden en familie de route van leven. Starten bij je ouderlijk huis, via de basisschool naar de sportclub en een borrel bij jullie eerste date adres. Nostalgisch sentiment gegarandeerd. Van uitnodiging tot routeboek en scorekaart, de rally wordt volledig gepersonaliseerd en aangepast aan jouw huisstijl of aan de branding van het evenement.  Alles in stijl om een goede uitstraling te realiseren. De rally kan worden gereden in speciaal voor jou verzorgde sportieve auto’s of classic cars. Rijd je liever in je eigen- of bedrijfsauto? Ook dat is geen probleem: U vraagt, wij draaien!  

Opzoek naar inspiratie?

Wil je wat meer voorbeelden van onze rally’s of ben je opzoek naar inspiratie? Dat kan! Vul ons formulier in en we nemen direct contact met je op!

Een greep uit ons aanbod

Exclusieve rally-ervaringen op maat, waar adrenaline, teamwork en buitengewone belevingen centraal staan.

Jubileum

Zet koers naar een jubileum vol succes en avontuur – navigeer met ons mee!

Klantendag

Klantendag vol inspiratie en verbinding: creëer een blijvende impact op je klanten!

Fundraising

Haal geld op voor het goede doel met een spannende rally vol actie en avontuur!

Netwerken

Ontmoet nieuwe connecties in de hoogste versnelling tijdens onze netwerkrally!

Bedrijfsuitjes

Maak van het bedrijfsuitje een onvergetelijke dag vol competitie en plezier!

Productlaunch

Laat je product schitteren met een op maat gemaakte rally en laat een blijvende indruk achter!

Bedrijfsfeesten

Laat het traditionele bedrijfsfeest achter je en ontdek de sensatie van onze rally!

Teambuilding

Ontdek de kracht van teamwork tijdens de avontuurlijke teambuilding rally!

Rally Experience

Nu binnen handbereik: ervaar de spanning en sensatie van het rally rijden!

Het goede doel

Geld inzamelen voor het goede doel is leuker en gaat gemakkelijker als je een benefietrally organiseert. Beleef een mooie rallycompetitie met aansluitend een lekker diner. Laat de deelnemers rallymedewerkers omkopen voor het manipuleren van het eindklassement. Het zal ze niet helpen, maar het goede doel van je keuze des te meer!

business event

De professionals van Rally Evenementen verzorgden met plezier onze rally. Zij kennen als geen ander de mooie wegen in onze regio en verrasten ons met een gevarieerde route, uitdagende opdrachten en hilarische instinkers.

Deze bedrijven gingen je voor

Let's rally together

Wil je meer weten over ons aanbod? Vraag dan nú meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

WEB RallyEvenementen 160a www.kevincordewener.com DSC 7263 WebP
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.