Onze rally's zijn maatwerk.

Op ontdekkingstocht door de grote stad of genieten van mooie landelijke routes. Onze rallyevenementen zijn de perfecte invulling voor jouw bedrijfsuitje, productlancering, netwerkbijeenkomst, teamuitje of als fundraising evenement voor het goede doel.

Eindeloze mogelijkheden

Wie wil dat nou niet? Rally rijden in een sportieve auto of classic car. Op ontdekkingstocht door de grote stad of genieten van mooie landelijke routes. Onze rally evenementen zijn de perfecte invulling voor jouw bedrijfsuitje, productlancering, netwerkbijeenkomst, teamuitje of als fundraising evenement voor het goede doel.

Eersteklas verzorgde rallyevenementen kopie

Voor ieder wat wils

Onze rallyevenementen worden altijd in overleg met jou georganiseerd. Samen gaan we op zoek naar een goede start-, pitstop en finishlocatie. Bij Rallyevenementen.com vind je voor ieder wat wils. Wij stippelen de mooiste rally routes uit voor zowel de sport-, tour- en funklasse rijders. In overleg wordt de moeilijkheidsgraad en funfactor vastgesteld. Ook wordt gekozen welke navigatiemethodes worden ingezet. Zo kan iedereen optimaal genieten van de leuke dag.

U vraagt wij draaien

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een unieke rally uit te zetten waarbij het oude kantoorpand dient als startlocatie voor de rally en het nieuwe kantoorpand als finish locatie. Aansluitend kan de opening van het nieuwe kantoorpand feestelijk gevierd worden.  Ook super tof is het rijden van de rally van je leven. Samen rijd je met je vrienden en familie de route van leven. Starten bij je ouderlijk huis, via de basisschool naar de sportclub en een borrel bij jullie eerste date adres. Nostalgisch sentiment gegarandeerd. Van uitnodiging tot routeboek en scorekaart, de rally wordt volledig gepersonaliseerd en aangepast aan jouw huisstijl of aan de branding van het evenement.  Alles in stijl om een goede uitstraling te realiseren. De rally kan worden gereden in speciaal voor jou verzorgde sportieve auto’s of classic cars. Rijd je liever in je eigen- of bedrijfsauto? Ook dat is geen probleem: U vraagt, wij draaien!  

Opzoek naar inspiratie?

Wil je wat meer voorbeelden van onze rally’s of ben je opzoek naar inspiratie? Dat kan! Vul ons formulier in en we nemen direct contact met je op!

Een greep uit ons aanbod

Bij Rallyevenementen staat maatwerk voorop. Hier vind je een greep uit ons aanbod.

Het goede doel

Geld inzamelen voor het goede doel is leuker en gaat gemakkelijker als je een benefietrally organiseert. Beleef een mooie rallycompetitie met aansluitend een lekker diner. Laat de deelnemers rallymedewerkers omkopen voor het manipuleren van het eindklassement. Het zal ze niet helpen, maar het goede doel van je keuze des te meer!

business event

" De professionals van Rally Evenementen verzorgden met plezier onze rally. Zij kennen als geen ander de mooie wegen in onze regio en verrasten ons met een gevarieerde route, uitdagende opdrachten en hilarische instinkers. "

Deze businessclubs waren je voor

businessclubs kiwanis 01 1
businessclubs rotary 01 1
businessclubs Lions 01 1
RE clients psv business 01
businessclubs soroptimist 01 1

Let's rally together

Wil je meer weten over ons aanbod? Vraag dan nú meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

rallyevenementen lets rally 1
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.