????????

Op zondag 14 April gaat er na de jubileumeditie voor de 51e keer heerlijk getourd worden in de regio. Een rit zonder geneuzel, maar gewoon lekker doorrijden: zoals kaartlezen ooit bedoeld was!

Er zijn weer drie klassen waarin u kunt deelnemen.
1) Sportklasse: een ingetekende lijn van ongeveer 150km met een hogere gemiddelde snelheid, voor de geoefende equipe.
2) Tourklasse: een ingetekende lijn van ongeveer 150km met een wat lagere gemiddelde snelheid, ook geschikt voor de beginnende equipe
3) Recreatieve klasse: fotozoektocht met route beschrijving van zo’n 100 km.

De start zal plaats vinden bij de vernieuwde Weijer aan het Weijerplein. Een sfeervolle historisch lokatie hartje Boxmeer.

Ga naar http://www.ascboxmeer.nl om direct in te schrijven. Sluiting 7 april 2013 24.00

Het inschrijfgeld voor de 51ste Oost Brabant Rit is afhankelijk of u lid bent van ASC Boxmeer.

Niet leden betalen 25,- en leden 15,- : reden des te meer om snel lid te worden van onze leuke club auto enthousiastelingen voor slecht 20,- per jaar.

Hiervoor ontvangt de deelnemende equipe van de OBR:
• een set routeboeken;
• een rallyschild;
• ontvangst met kopje koffie;
• een hele leuke dag met een keurig verzorgde rit in een prachtige omgeving!

Maximum aantal deelnemers
Wegens het enorme succes vorig jaar en organisatorische redenen is het aantal inschrijvingen beperkt tot 100 equipes. Wees er dus snel bij!

Betaling
U dient het inschrijfgeld uiterlijk voor 7 april 2013 over te maken op bankrekeningnummer:108704556 ten name van Auto Sport Club Boxmeer e.o.
• vermeld bij uw betaling de naam van de equipe (bestuurder en navigator).
• na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief.
Indien door het bereiken van het maximaal aantal deelnemers uw inschrijving niet kan worden verwerkt volgt volledige restitutie.

Annulering
Indien u na inschrijving en betaling door omstandigheden niet kunt deelnemen aan de rally wordt het volledige bedrag gerestitueerd met als uiterste annuleringsdatum 7 april 2013.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.