Over ons

Klaar voor een onvergetelijk avontuur? Bij Rally Evenementen nemen we je mee naar een wereld vol spanning en sensatie. Ontdek onze passie voor unieke rally-ervaringen en laat je inspireren om je eigen rally te organiseren. Lees verder en maak je volgende avontuur werkelijkheid!

Jouw rally, onze business!

Ben jij klaar voor een unieke ervaring op een bijzondere locatie? Bij Rally Evenementen zijn wij toonaangevend in evenementenorganisatie. Onze missie is simpel: we creëren unieke ervaringen op bijzondere locaties voor buitengewone opdrachtgevers. Met onze praktische aanpak en constante drive om te innoveren, zorgen we voor herinneringen die je altijd bij zullen blijven.

WEB RallyEvenementen 047 www.kevincordewener.com DSC 7383
WEB RallyEvenementen 061 www.kevincordewener.com DSC 7451

Missie

Bij Rally Evenementen hebben we één missie: het organiseren van unieke evenementen op bijzondere locaties voor buitengewone opdrachtgevers. We streven ernaar ervaringen te creëren die blijvende herinneringen achterlaten bij onze deelnemers. Met onze focus op hoogwaardige service begrijpen we de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers en overtreffen we hun verwachtingen. Voor ons zijn evenementen meer dan alleen bijeenkomsten; het zijn kansen om mensen te inspireren, te verbinden en te laten genieten van onvergetelijke momenten.

Visie

Bij Rally Evenementen blijven we voortdurend in beweging en zijn we altijd op zoek naar innovatie. We willen nieuwe trends, concepten en mogelijkheden in de evenementenbranche ontdekken. Met een no-nonsense en hands-on aanpak voorzien we onze opdrachtgevers van praktisch advies en oplossingen die de beleving centraal stellen. Onze visie is gebaseerd op het leveren van kwaliteit, creativiteit en het overtreffen van verwachtingen. We geloven in het creëren van unieke evenementen die volledig op maat gemaakt zijn voor elke specifieke situatie.

WEB RallyEvenementen 031 www.kevincordewener.com DSC 7344

Pijlers

Onze strategische pijlers vormen de kern van Rally Evenementen. Klantgerichtheid, innovatie, kwaliteit, samenwerking en duurzaamheid leiden ons naar succes. We begrijpen de behoeften van onze opdrachtgevers, creëren unieke evenementen, streven naar uitmuntendheid, bouwen langdurige relaties en zetten ons in voor duurzaamheid. Rally Evenementen groeit, innoveert en positioneert zich als toonaangevend evenementenbureau dat inspirerende ervaringen biedt op bijzondere locaties.

1

Klantgerichtheid

Bij Rally Evenementen begrijpen we de behoeften van onze opdrachtgevers en bieden we op maat gemaakte oplossingen die hun doelstellingen overtreffen.

2

Innovatie & creativiteit

Innovatieve ideeën en creatieve concepten vormen de kern van Rally Evenementen. We volgen de nieuwste trends om unieke evenementen te creëren.

3

Kwaliteit & professionaliteit

Kwaliteit is onze standaard. Onze evenementen worden met uiterste zorg en samenwerking met professionals gepland en uitgevoerd.

4

Samenwerking & partnerships

Langdurige relaties zijn de basis van Rally Evenementen. Door nauwe samenwerking realiseren we samen fantastische evenementen.

5

Duurzaamheid & MVO

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn van groot belang bij Rally Evenementen. We organiseren evenementen met oog voor de planeet en de samenleving.

Een greep uit ons aanbod

Exclusieve rally-ervaringen op maat, waar adrenaline, teamwork en buitengewone belevingen centraal staan.

Jubileum

Zet koers naar een jubileum vol succes en avontuur – navigeer met ons mee!

Klantendag

Klantendag vol inspiratie en verbinding: creëer een blijvende impact op je klanten!

Fundraising

Haal geld op voor het goede doel met een spannende rally vol actie en avontuur!

Netwerken

Ontmoet nieuwe connecties in de hoogste versnelling tijdens onze netwerkrally!

Bedrijfsuitjes

Maak van het bedrijfsuitje een onvergetelijke dag vol competitie en plezier!

Productlaunch

Laat je product schitteren met een op maat gemaakte rally en laat een blijvende indruk achter!

Bedrijfsfeesten

Laat het traditionele bedrijfsfeest achter je en ontdek de sensatie van onze rally!

Teambuilding

Ontdek de kracht van teamwork tijdens de avontuurlijke teambuilding rally!

Rally Experience

Nu binnen handbereik: ervaar de spanning en sensatie van het rally rijden!

Ons team

Samen vormen wij het perfecte team: Gedreven professionals die zorgen voor onvergetelijke rally-avonturen en adembenemende ervaringen.

Marc Bonnema Rally Evenementen

Marc Bonnema

Eigenaar & hoofd event creation

Gerenommeerde achtergrond in gastronomie, hotellerie en evenementen. Creëert unieke en onvergetelijke ervaringen.

Jos Habets Rally Evenementen

Jos Habets

Hoofd rally support

Kunstenaar in het creëren van prachtige blikken bolides en op maat gemaakte borden. Onmisbaar voor een soepel verloop en onvergetelijke rally-ervaring.

Sander Besterveld Rally Evenementen 1

Sander Besterveld

Hoofd navigatie

Gastvrijheidsexpert met scherp observatievermogen en uniek navigatietalent. Onmisbare kracht bij het creëren van succesvolle evenementen.

Jos Ritzen - Rally Evenementen

Jos Ritzen

‘De stagiaire’

Jos Ritzen, alias ‘De Stagiaire’: ondernemersgeest en expertise gecombineerd met leergierigheid. Mentor en leerling in één, inspirerend voor anderen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Dit hebben we van je nodig om een maatwerk offerte op te kunnen stellen.

Ben je klaar om af te tellen? Door het invullen van het offerteformulier ben je een stap dichter bij jou onvergetelijke rally evenement!

Met onze hulp kun je ervoor zorgen dat elk moment wordt onthouden. We begrijpen hoe belangrijk het is om je evenement onvergetelijk te maken. Daarom zijn we hier om dit te helpen realiseren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken op +31 85 301 8 306 of stuur een mailtje naar info@rallyevenementen.com

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.