Assen – 12 april 2015

Zondagmorgen 12 april vanaf 10.00 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van Het Asser Wapen, Dijkveld 3 in Assen weer een groot aantal klassiekers en sportwagens voor een rondrit door Drenthe en Groningen.

pagrally-1Om 10.30 uur wordt de startvlag gezwaaid voor de elfde editie van de PAGrally. Een autoklassieker evenement die georganiseerd wordt voor het goede doel door het Post Anthoniaans Genootschap uit Assen. Dit genootschap probeert geld bijeen te brengen voor de stichting ‘Pagtiviteit’. Deze stichting werft fondsen waar noordelijke scoutinggroepen een beroep op kunnen doen voor ondersteuning. De PAG-rally is in de loop van de tijd een begrip geworden onder de rally en toerrijders. Niet alleen omdat alle klassieke auto’s, sportauto’s en exclusieve auto’s welkom zijn.

Natuur
Dat levert een breed scala in het deelnemersveld op. Maar ook door de gezellige en ongedwongen sfeer waarmee de deelnemers aan de hand van een bolletje pijltje systeem hun route moeten vinden. Het is voor de deelnemers lekker genieten van een rondrit door de natuur van de noordelijke provincies met of zonder opdrachten onderweg. Halverwege de rit is een lunchpost waar gezamenlijk wordt gegeten op een bijzondere locatie.

pagrally-2De PAG-rally is niet alleen leuk voor de bezitters van klassieke auto’s maar ook voor de toeschouwers. Publiek kan voor en tijdens de start de auto’s van weleer te bekijken of ‘s middags vanaf half vier wanneer alle deelnemers arriveren bij Het Asser Wapen voor de finish. De inschrijving voor de rally is nog open voor klassieke auto’s en deelnemers kunnen zich aanmelden via http://www.pagtiviteit.nl/pagrally/opgave-formulier

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.