Assen – Zondag 1 mei 2016

Op zondagmorgen 1 mei 2016 vanaf 10.30 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van Het Asser Wapen , Dijkveld 3 in Assen weer een groot aantal klassiekers en sportwagens voor een rondrit door Drenthe en Groningen.

3

De PAGrally is een autoklassieker evenement dat door het Post Anthoniaans Genootschap uit Assen wordt georganiseerd voor het goede doel. Dit genootschap probeert geld bijeen te brengen voor de stichting ‘Pagtiviteit’. Deze stichting werft fondsen waar noordelijke scoutinggroepen een beroep op kunnen doen voor ondersteuning.

De PAGrally levert een breed deelnemersveld op. Maar ook door de gezellige en ongedwongen sfeer waarmee de deelnemers aan de hand van het bolletje-pijltjesysteem hun route moeten vinden. Het is voor de deelnemers lekker genieten van een rondrit door de natuur van de noordelijke provincies met of zonder opdrachten onderweg. Halverwege de rit, op een bijzondere locatie, is een lunchpost waar gezamenlijk wordt gegeten.

1

De PAGrally is er niet alleen leuk voor de bezitters van klassieke auto’s maar ook voor de toeschouwers. Publiek kan voor en tijdens de start de auto’s van weleer te bekijken of ‘s middags vanaf half vier wanneer alle deelnemers arriveren bij Het Asser Wapen voor de finish.

Meer info & inschrijven: www.PAGrally.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.