peelrandVenlo – 28 april 2013

Op zondag  28 april 2013 wordt de 9e editie van de PeelRand Classic verreden. De PeelRand Classic (PRC) is een eenvoudig, dagvullend kaartleesevenement, dat verreden wordt aan de rand van de Peel in het wonderschone Limburgse land.In principe voor Klassieke voertuigen (voor 1979), maar ook met “jongere” auto’s kan worden deelgenomen.

Er kan worden gestart in vier klassen:

Inschrijven is nu al mogelijk .

De Sport- en Toerklasse tellen mee voor het NRF klassieker kampioenschap. Dit kampioenschap bestaat uit vijf kaartleesevenementen. De overige klassen tellen niet mee voor een kampioenschap en kennen alleen dagklassement.

peelrand-2

Kom kijken!
De PeelRand Classic start bij Restaurant Heierhoeve op Tradeport in Venlo-Blerick, er verschijnt een grote variëteit aan oldtimers aan de start. Deze blikvangers nemen nog regelmatig deel aan nationale en internationale rally’s en kaartleesritten. De deelnemers koesteren hun voertuigen, maar stellen ze met regelmaat ook op de proef.

Het publiek kan de oldtimers bij de start vanaf 9.30 uur in actie zien en bij de finish rond 16.00 uur bij Restaurant Heierhoeve op Tradeport in Venlo-Blerick.

De organisatie is in handen van ASC Van Hornerijders uit Weert en AC Gaef um Gaas uit Venlo.

Meer informatie : www.peelrandclassic.nl

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.