15 april 2012 – Oosterhout

De Porsche Lentemeeting (nummer 7) zal wederom gehouden worden op het terrein van Gasterij de Seterse Hoeve in Oosterhout op zondag 15 April 2012. Deelname aan de Porsche Lentemeeting is voor de Porscherijders kosteloos.

porschemeeting 1

Het programma

Vanaf 11.00 uur ronken de motoren op het terrein. Met een warm onthaal worden de Porscherijders verzameld bij het Infopunt waar voortdurend iemand aanwezig is om de Porscherijders te voorzien van informatie en het beantwoorden van vragen.

Om 12.00 uur is de officiële opening, er zal een toespraak gehouden worden en de diverse elementen van de dag worden nog eens uitgelicht.

Het programma zal al eerder bekend worden gemaakt via eMailings, Social Media, de Porschefora en de website. Op het Infopunt bij binnenkomst zien de Porscherijders meteen 4 borden hangen van de verschillende ritten die gereden kunnen worden.

Er is niet 1 route maar zelfs 4 verschillende routes met een eigen karakter.

1. City Trip – lekker een drankje op de boulevard of even snel die ene winkel binnen
2. Culinary Drive – een hapje en drankje onderweg terwijl de andere Porsches langsrijden
3. Forrest Fun – schiet mooie plaatjes van het wisselende Brabantse landschap
4. Special Stage – geen gezeur, gewoon sturen

Kleine evenementen
De hele dag zullen er diverse kleine ‘evenementen’ plaatsvinden op het terrein. Op deze manier maken de Porscherijders hun eigen programma. Mede door het aanbod van de dag kan op deze manier iedereen zijn/haar eigen karakter aan de dag geven.

Er wordt centraal op het terrein ‘Het Porschedorp’ opgezet. Dit is een stuk waar geen Porsches rijden en puur voor voetgangers is. Er ligt een geweldig terras, verschillende standjes en een podium maken het af.

Om 13.00 uur zal een lunch geserveerd worden in het dorp, waar Porscherijders vrijblijvend gebruik van kunnen maken. Kosten zijn wel voor eigen rekening.

Gedurende de dag zal er muziek gespeeld worden op het podium.

Vanaf 17.00 uur kan het diner opgediend worden en op deze manier wordt de Porsche Lentemeeting 2012 afgesloten.

Registratie en aanmelding van de Porsche Lentemeeting
Inschrijving verloopt via de website van de Porsche Lentemeeting 2012: www.porschemeeting.nl

Hopelijk tot ziens!

Vriendelijke groet,
Leander Kolen

Organisator en initiatiefnemer de Porsche Lentemeeting.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.