1

Dit jaar staat al weer de achtste Lentemeeting op de agenda. De voorbereidingen zijn momenteel al in volle gang. Ook dit jaar houdt de organisatie zich vast aan een vertrouwd concept. Echter, aan deze editie hebben zij een aantal extra’s toegevoegd.

Zo zijn zij dit jaar de samenwerking aangegaan met Porsche Groep Zuid en is de startlocatie Porsche Centrum Eindhoven. Daar bent u om 10.00 uur van harte welkom voor koffie en wat lekkers. In de showroom zal, naast de gekende nieuwe en gebruikte Porsches, ook de nieuwe Cayman te bewonderen zijn.

8

Vanaf 11.30 zal men in een lange stoet vanaf het Porsche Centrum Eindhoven naar de Seterse Hoeve in Oosterhout rijden. Daar zullen alle deelnemers zich kunnen vergapen aan een ongetwijfeld grote en schitterende verzameling Porsche’s op het terrein van de Seterse Hoeve.
Zoals altijd is er daar de gelegenheid om oude bekenden te treffen onder het genot van een kopje koffie of thee, dit jaar mede verzorgd door Scoutinggroep Erasmus Oosterhout.

De lunch zal ook dit jaar door de Seterse Hoeve worden verzorgd. Daarbij zal u kunnen kiezen uit een assortiment luxe belegde broodjes. Let op; voor het diner dient u zelf te reserveren bij de Seterse Hoeve.

26

Vanaf de Seterse Hoeve heeft de organisatie drie routes uitgezet, die u ook dit jaar weer in willekeurige volgorde via de mobiele web applicatie iPorsche.nl op uw mobiel kunt volgen. Een van de routes is een mooie landelijke route van ongeveer 45 minuten rijden. Deze route gaat langs diverse cafés vanwaar uit u van langsrijdende Porsche’s zal kunnen genieten. De andere twee routes blijven nog even een verrassing en zal via de mailing en social media later nog aan u bekend gemaakt worden.

Tijdens de Lentemeeting kunt u zelf bepalen aan welke onderdelen u deel wil nemen.
Kortom een Porsche dag die u niet mag missen! Klik hier en schrijf u dan nu in voor de 8ste Porsche Lentemeeting.

Deelname aan de Lentemeeting is kosteloos. Eten en drinken zijn gedurende de Lentemeeting wel voor eigen rekening.

header3

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.