ltp_062

Wil je met je Porsche genieten van het prachtige motor- en uitlaatgeluid dat weerkaatst via de tunnelwanden? Voor 2013 zijn de eerste 3 data bekend waarop voor Porsche liefhebbers de Tunnelchallenges worden georganiseerd.

Op Vrijdagavond 10 mei rijdt men de Tunnelchallenge Amsterdam (VOL)

Op Zondagochtend 23 juni rijdt men de Tunnelchallenge Brussel

Op Vrijdagavond 6 september rijdt men de Tunnelchallenge Rotterdam

De datum voor Den Haag is nog niet bekend en voor Stuttgart wil men eerst een compleet programma (incl. roadbook) klaar hebben voordat de datum wordt vastgezet en medegedeeld.

ltp_043

Amsterdam en Rotterdam zijn gratis evenementen – het aantal deelnemers is gebaseerd op respectievelijk 75 en 100 Porsche’s. Amsterdam zit helaas al helemaal vol, maar je kan je wel inschrijven voor de mailinglist om nog mee te doen met de volgende evenementen. Inschrijven kan via http://www.targapassaggio.com/

ltp_065
ltp_063

De prachtige foto’s komen van eerdere tunnelchallenges en zijn vastgelegd op http://www.thijsoverdevest.com/. Kijk hier ook voor een foto-impressie van de evenementen.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.