Wassenaar – Zaterdag 9 juni 2018

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert Lions Club Wassenaar Duin, net als in 2017, een rally voor oldtimers en bijzondere auto’s. Deze rally voert de deelnemers door schitterende stukjes Nederland. De start vindt plaats bij het Louwman Automobiel Museum in Wassenaar, in het Fort Wierickerschans wordt een lunch geserveerd. Ter afsluiting is er verrassend avondprogramma met een veiling en een diner in Wassenaar.

pmc 1

Goed doel: Prinses Maxima Centrum
De Lions Club Wassenaar Duin zet zich in voor de realisatie van een kind-ouderkamer voor het Prinses Maxima Centrum. Dit nieuwe Centrum wordt juni 2018 geopend. Hier zullen straks alle medisch topspecialisten van Nederland werken in de strijd tegen kinderkanker. Door alle krachten te bundelen in één medisch centrum zal de behandeling van kinderkanker nog beter worden. Door deelname steunt u dit mooie initiatief.

Inschrijfgeld
Kosten voor de deelname bedragen € 595,-. Dit is inclusief de afname van twee loten voor de loterij. De opbrengst van loten en van donaties komen volledig ten goede van het Prinses Máxima Centrum.

pmc 2

Inschrijven en meer informatie: www.prinsesmaximacentrumrally.nl

Foto’s: Hiske van der Gronden

Jouw rallyevenement ook op https://rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.