Vijf spectaculaire rallydagen zijn in 2012 gepland van 3 tot 9 juni in het meest spetterende deel van Zuid-Frankrijk. Een sportieve, klassieke rally – vanuit één thuisbasis – voor én door gepassioneerde rallyliefhebbers.

“Genieten van Frankrijk, eindeloos mooie weggetjes, uitdagend kaartlezen, bijzondere klassiekers, een sociaal gebeuren op het terras en uiteraard heerlijk uitgebreid eten” dit zijn de eigenschappen van Aventoux. Ofwel een ‘rally voor echte levensgenieters’.

aventoux rally 2012

Onderweg kunt u diverse navigatiesystemen, inspannende regelmatigheids-etappes en spectaculaire testen verwachten. Genieten van een pre-zomer in La Douce France: Ardèche, Cévennes en Provence. De Aventoux biedt voor zowel de ervaren rallyrijder als de beginnende deelnemer een passende klasse. Aventoux wordt ondersteund door ‘Brouwers Accountants & Adviseurs’ en ‘Classic Jaap’.

Met gepaste trots organiseren wij inmiddels de 3e editie van dit spectaculaire evenement! De organisatie van Aventoux bestaat uit:

Liesbeth Meulenbeld, al jaren enthousiast onderneemster van een schitterende, luxe camping**** aan de rivier de Cèze op een domein à 35 ha (www.la-vallee-verte.com).

Thomas van der Ham een gedreven jonge vent die sinds een aantal jaren betrokken is bij het maken & organiseren van rally/routes (oa Jaquar Challange 2007 – 2010).

Hester van den Broek staat al sinds de kinderschoenen midden in de autowereld en is vanaf 1996 betrokken bij diverse bekende rallyorganisaties (oa The winter trail, Trail to the Nile Jaquar challange).

Meer informatie: www.rally-aventoux.nl

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.