Rally Experience een unieke belevenis

Rally Experience, dé ultieme manier om de spanning en sensatie van het rally rijden te beleven. Onze Rally Experiences bieden een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen die van avontuur en uitdaging houdt.

Speluitleg

Met Rally Experience kan je op elk gewenst moment genieten van een spannende rit met een rallyauto. Het enige wat je hoeft te doen, is de Experience Box bestellen en deze wordt vervolgens per post bij jou thuis afgeleverd.

In de Experience Box vind je een professioneel rallyboek met daarin de rallyroute, evenals diverse items die je nodig hebt om de route te bepalen. Bovendien krijg je toegang tot de GPS controle app, waarmee je de route nauwkeurig kunt volgen.

Het doel van de rally is om plezier te hebben en te genieten van prachtige landschappen, terwijl je de route zo goed mogelijk rijdt om de best mogelijke score te behalen. Onze rallyroute is ontworpen door ervaren professionals en biedt een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

 

WEB RallyEvenementen 124 www.kevincordewener.com DSC 7664 WebP
WEB RallyEvenementen 110 www.kevincordewener.com DSC 7614 WebP

Samenwerking

Met jarenlange ervaring in het organiseren van professionele rally’s door heel Nederland, zorgt Rallyevenementen voor een onvergetelijke rally-ervaring. Door onze krachten te bundelen met Smart Market, hebben wij in het voorjaar van 2022 Rally Experience gelanceerd: een unieke rally belevenis op de mooiste plekken.

Bij Rallyevenementen staat kwaliteit voorop. Wij organiseren evenementen die tot in de puntjes zijn verzorgd, waarbij alle details tot in perfectie zijn uitgewerkt. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat wij onze gasten altijd een geweldige tijd bezorgen.

Rally Experience is het nieuwste hoogtepunt van onze dienstverlening. Wij hebben ons uitgebreide netwerk van rallyroutes en locaties gebruikt om een unieke belevenis te creëren. Onze rally’s zijn niet alleen bedoeld voor de ervaren rallyrijder, maar ook voor beginners die graag een keer willen proeven van deze unieke sport.

 

Beleef rally rijden op een nieuwe manier!

Wil jij graag een unieke rally-ervaring beleven, maar wil je zelf kunnen bepalen wanneer en waar je gaat rijden? Met onze experiences is het mogelijk om op elk gewenst moment op pad te gaan als rally equipe.

  • Als bestuurder en navigator bepaal je zelf het moeilijkheidsniveau van de te rijden rally route. Of je nu een ervaren rallyrijder bent of juist net begint, onze routes bieden voor elk niveau een uitdaging.

  • Het doel van de rally is om zo nauwkeurig mogelijk te rijden en de best mogelijke score te behalen. Onze rally routes zijn ontworpen door ervaren professionals en bieden een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Opzoek naar inspiratie?

Wil je wat meer voorbeelden van onze rally’s of ben je opzoek naar inspiratie? Dat kan! Vul ons formulier in en we nemen direct contact met je op!

Ons Rally Experience aanbod

Ervaar de ultieme rally sensatie met ons uitgebreide aanbod van Rally Experiences.

Rally Experience Zuid-Limburg

Zuid-Limburg

Rally Experience Midden Brabant

Midden Brabant

Rally Experience Gooi en Vechtstreek

Gooi en Vechtstreek

Rally Experience West Betuwe

West Betuwe

Rally Experience Rondom Nijmegen

Rondom Nijmegen

Let's rally together

Wil je meer weten over ons aanbod? Vraag dan nú meer informatie aan. Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

WEB RallyEvenementen 081 www.kevincordewener.com DSC 7514 WebP scaled 1
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.