RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Business Club Rally

Goed nieuws voor ondernemersverenigingen: als u het slim aanpakt organiseert u een professionele rally voor uw leden die u als business club he-le-maal niets kost!

De professionals van http://www.rallyevenementen.nl verzorgen met plezier uw businessrally, zij kennen als geen ander de mooie wegen in uw regio en verrassen uw leden met een gevarieerde route, uitdagende opdrachten en hilarische instinkers.

Rallyprogramma
Tijdens uw eigen business rally rijden de deelnemende equipes op basis van een kleurrijk routeboek een prachtige route langs bos en hei, over slingerende dijken en door bezienswaardige dorpskernen. Uw leden en relaties beleven niet alleen een spannende rallycompetitie, de momenten onderweg waarop de deelnemers elkaar ontmoeten bieden bovendien alle mogelijkheid om van uw rallydag een echt netwerkevenement te maken.

Informeert u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u uitleggen hoe u het inschrijfgeld kunt reduceren tot een symbolische bijdrage of zelfs de opbrengst kunt doneren aan een goed doel. Wij staan u graag te woord!

Meest gelezen

1e editie Si Sicilia - 7 daagse klassiekertoer over Sicilië
Schrijf u nu in voor de Kleissen en Partners Vastgoedrally 2012
Ronde Tafel 31 Rally 2019
10e Miglia Daventria

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: