business 1

Goed nieuws voor ondernemersverenigingen: als u het slim aanpakt organiseert u een professionele rally voor uw leden die u als business club he-le-maal niets kost!

De professionals van www.rallyevenementen.nl verzorgen met plezier uw businessrally, zij kennen als geen ander de mooie wegen in uw regio en verrassen uw leden met een gevarieerde route, uitdagende opdrachten en hilarische instinkers.

Rallyprogramma
Tijdens uw eigen business rally rijden de deelnemende equipes op basis van een kleurrijk routeboek een prachtige route langs bos en hei, over slingerende dijken en door bezienswaardige dorpskernen. Uw leden en relaties beleven niet alleen een spannende rallycompetitie, de momenten onderweg waarop de deelnemers elkaar ontmoeten bieden bovendien alle mogelijkheid om van uw rallydag een echt netwerkevenement te maken.

business club rally

Informeert u gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en laat u uitleggen hoe u het inschrijfgeld kunt reduceren tot een symbolische bijdrage of zelfs de opbrengst kunt doneren aan een goed doel. Wij staan u graag te woord!

[contact-form] [contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Telefoon” type=”text” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.