Corsendonck – 14 en 15 april 2012

De 12e editie van de Rally van de Grensstreek zal op 14 en 15 april 2012 worden georganiseerd. Het wedstrijdgebied is weer het vertrouwde grensgebied van Nederland en België en de Priorij Corsendonk (Oud-Turnhout) zal weer als sfeervol hoofdkwartier dienen. Door de start, maar ook de finish, aan het begin van de middag te plaatsen is het voor iedereen mogelijk om ontspannen te beginnen en na afloop weer op een redelijk tijdstip thuis te komen.

grensstreekDe Rally van de Grensstreek heeft zich door de jaren heen bewezen als een echte rij-rally waar scherp navigeren een must is. Uitgangspunt is het belonen van het rijden van de goede route, u komt daarom in deze rally geen foutcontrole’s tegen. Ziet u een controle, dan schrijft u ‘m op! Deelnemers van de afgelopen edities weten uit ervaring dat rijden en navigeren bij onze Zuiderburen soms andere inzichten vraagt dan in ons eigen land. Uitdaging voldoende dus!

Er kan worden ingeschreven in de Sport- of Tourklasse. De afgelopen editie heeft de Tourklasse een pittige start gehad o.a. door de gebruikte kaarten. De bewuste kaarten zullen dit jaar niet terugkeren en er zal weer gebruik worden gemaakt van de vertrouwde ‘stafkaarten’. Voor de Sportklasse is dit jaar ook een kort avondtraject toegevoegd.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OBLuFBFqhi0&w=560&h=315]

Deelname staat open voor auto’s met een bouwjaar van voor 1974*. Een FIVA-id is niet nodig, een assurantieverklaring echter wel. Het inschrijfgeld bedraagt € 350,- . Ook is het mogelijk om zakelijk in te schrijven. U kunt inschrijven via het inschrijfformulier op de site. U kunt daar ook direct een hotelkamer reserveren in het rallyhoofdkwartier. Het aantal kamers hier is beperkt, schrijf dus tijdig in en verzeker u van een kamer in de prachtige priorij.

Meer informatie en inschrijven : www.rallyvandegrensstreek.nl

* of jongere auto’s die technisch (vrijwel) identiek zijn aan hun soortgenoten van voor de bouwjaargrens, Heeft u hier vragen over, neemt u gerust contact op met het wedstrijdsecretariaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.