funklasse remmen los

Kiezen voor een rally in de funklasse is kiezen voor een vrolijke en geslaagde dag. De deelnemers beleven de spanning van een rallycompetitie én de hilariteit van een bedrijfsuitje in één arrangement. Ga samen met collega’s of vrienden op avontuur; de equipe die zonder omwegen de finishlocatie bereikt strijkt met de eer als winnaar van een hilarisch rallyevenement.

Tijdens een rally in de funklasse rijden de deelnemende teams een mooie route over de leukste wegen. Onderweg worden er een aantal ludieke opdrachten en klassementsproeven uitgevoerd. Teamwork is dus tijdens deze rally zeker vereist!

funklasse 1

De equipes gaan op diverse manieren navigeren en maken op luchtige wijze kennis met de vele facetten van de klassieke rallysport. Er wordt onder andere genavigeerd aan de hand van het traditionele bol-pijl-systeem, een navigatiemethode die veel in de internationale rallywereld wordt toegepast. Onderweg dienen de teams zoveel mogelijk punten te scoren door de vragen die tijdens de route worden gesteld correct te beantwoorden en de klassementsproeven zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.

Tijdens de afsluitende borrel wordt duidelijk welk team zich de winnaar van de rally mag noemen, doorgaans de meest vindingrijke equipe die niet alleen de juiste route rijdt maar ook de instinkers goed weet in te schatten. Er is een mooie prijs voor het winnende team: een glimmende bokaal met inscriptie. Deze prijs is eventueel aan uw wensen aan te passen of uit te breiden. Kortom een rally in de funklasse is uniek programma waarover lang zal worden nagepraat…

funklasse 2

Op zoek naar een leuk teambuilding programma? Vraag snel meer informatie aan en ontdek de mogelijkheden voor uw volgend bedrijfsuitje of evenement!

Informatie aanvragen

[contact-form] [contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Telefoon” type=”text” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” required=”true” /] [/contact-form]

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.