Let op: de herfstrit is verplaatst naar voorjaar 2017!

Met behulp van onderstaand digitaal inschrijfformulier registreer je je voor de Zoetermeerse Herfstrit. Je registratie is compleet nadat het inschrijfformulier is ontvangen én de registratiekosten zijn ontvangen. Je ontvangt dan een bevestiging per E-mail met betaalbevestiging, waarna je registratie definitief is.

herfstrit-1

Ja, ik registreer mij voor de Zoetermeerse Herfstrit:

[contact-form to=”info@rallyevenementen.nl” subject=”Registratie Zoetermeerse Herfstrit”][contact-field label=”Naam bestuurder” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”Naam navigator” type=”name” required=”1″ /][contact-field label=”E-mail” type=”email” required=”1″ /][contact-field label=”Telefoon (mobiel)” type=”text” required=”1″ /][contact-field label=”Graag ontvang ik een factuur” type=”checkbox” /][contact-field label=”Onze kids gaan mee” type=”checkbox” /][contact-field label=”Na afloop genieten wij ook van een heerlijk 3-gangendiner” type=”checkbox” /][contact-field label=”Opmerkingen” type=”textarea” /][/contact-form]

Betaling

Je wordt verzocht om het inschrijfgeld over te maken naar IBAN NL51 ABNA 0539938211 t.n.v. Avalon Evenementen B.V.
Totaal te betalen: € 50,00 per 2 personen en € 10,00 per kind tot 14 jaar).

Het driegangenkeuzemenu wordt aangeboden voor slechts € 37,00 inclusief de genoemde consumpties en wordt afgerekend op de dag zelf. Voor de kinderen is een kindermenu beschikbaar.

Indien je een factuur wilt ontvangen, vul dan in het opmerkingenveld je bedrijfsgegevens in.

Door je in te schrijven ga je akkoord met het rallyreglement, dat je hier kunt nalezen.

Heb je nog vragen, neemt u dan gerust contact op: info@rallyevenementen.nl

Wij kijken uit naar een mooi rallyevenement!

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.