Amersfoort – 22 mei 2016

Lions Hoogland organiseert voor de vierde keer de Highland Rally voor het goede doel. Met deze autorit door midden-Nederland wordt geld ingezameld voor Jeugdsportfonds waardoor kinderen uit gezinnen die het financieel minder makkelijk hebben toch kunnen sporten bij een sportclub. Voor de sociale ontwikkeling van kinderen enorm belangrijk en natuurlijk voor het plezier!

De afgelopen jaren heeft Lions Club Hoogland zich al meerdere keren ingezet voor Jeugdsportfonds. Inmiddels zijn er meer dan 120 kinderen geholpen die anders niet de middelen hadden om mee te doen bij een sportclub.

Highland-2016-2Om het geld in te zamelen wordt een aantrekkelijke dag georganiseerd waarbij diverse moderne en klassieke auto’s een rally rijden die wordt uitgezet door professionals. De start is bij Besseling in Amersfoort waarna via een bosrijke route de lunchlocatie in Oosterbeek wordt bereikt. De dag wordt afgesloten in Hoogland met een BBQ bij Restaurant Concordia. Daar zijn de auto’s ook te bekijken vanaf ongeveer 17:00 uur.

Er zijn mooie kunstwerken van ondermeer Thijs Trompert te winnen voor de beste deelnemer.

Highland-2016-1Inschrijven via www.highlandrally.nl. De kosten bedragen 125,- voor 2 personen incl. ontvangst, lunch, BBQ en rallyschild.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.